21. september 2019
Sigurd Barrett er ledsaget af Copenhagen Phil og 120 børn fra Sejergaardsskolen spiller og synger med
Sigurd Barrett er ledsaget af Copenhagen Phil og 120 børn fra Sejergaardsskolen spiller og synger med
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sigurd Barrett spiller med symfoniorkester

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sigurd Barrett spiller med symfoniorkester
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 23. april 2019 kl. 15:45
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tølløse: Det store symfoniorkester Copenhagen Phil går sammen med én af Danmarks mest folkekære entertainere - Sigurd Barrett - og inviterer hele familien på en musikalsk tidsrejse for store og små. Det sker, når orkestret den 2. maj igen lægger vejen for Sejergaardsskolen i Tølløse og denne gang medbringer den populære musiker, der vil formidle Danmarkshistorien live.

Med Sigurd Barretts vanlige humoristiske fortællestil og med masser af musik og sangnumre føres børn og voksne gennem hele vores forunderlige fælles historie. Det er et af Danmarkshistoriens største projekter for børn.

Formidlingen af Danmarkshistorien sker i helt samme ånd, som man kender fra Sigurd Barretts formidling af alt fra klassisk musik, opera og jazz til Bibelens fortællinger og hans historier om de nordiske og græske guder. Og som alle voksne, der har læst Barretts bøger højt for sine børn, vil vide, er der også masser at komme efter for forældrene.

100 korelever
Koncerten bliver til i tæt samarbejde med Sejergaardsskolen. Ved koncerten er 100 korelever og 15 blæsere fra skolen inviteret med på scenen side om side med de professionelle musikere. For mange af børnene er koncerten ét af årets musikalske højdepunkter - og en oplevelse for livet.

Efter koncerten er det lykkedes Sejergaardsskolen at indgå en aftale med Sigurd om at stille op til autografskrivning og salg af hans mange materialer. Dette foregår i samarbejde med Fællesskab Tølløse og finder sted i Kulturhuset No1.

Like os på facebook

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk