16. oktober 2021
Stik mod spil og chancer måtte Hvalsø tage til takke med uafgjort lørdag eftermiddag. Foto: Morten Knudsen.
Stik mod spil og chancer måtte Hvalsø tage til takke med uafgjort lørdag eftermiddag. Foto: Morten Knudsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sejren glippede til sidst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sejren glippede til sidst
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 20. september 2021 kl. 14:18

Hvalsø: Hvalsøs bedste fodboldhold vadede i chancer i lørdagens opgør mod Svebølle BI, men manglede kynisme, og det blev dyrt for de blåhvide, der måtte tage til takke med uafgjort 1-1.

HIF spillede ellers det bedste fodbold set meget længe på de her kanter mod et ellers meget formstærkt udehold.

Især i kampens første halvleg viste HIF klassen og spillede både besnærende og hurtigt fodbold langs græsset. Hjemmeholdet havde samtidig en god defensiv struktur på spillet, der gjorde, at Svebølle ikke var i nærheden af chancer i kampens første 45 minutter.

HIF kom derimod flyvende ud af starthullerne. Efter bare 7 minutter lagde Emil Malm en perfekt aflevering over 30 meter til Julius List på højrekanten, som trak ind i banen og afsluttede mod mål. Skuddet blev blokeret af en Svebøllespiller og sprang over til Emil Møller, som fandt Simon Jensen i feltets venstre side. Med bolden klinet til fødderne snoede Jensen sig behændigt mellem 2-3 Svebølleforsvarer og afsluttede uimodståeligt fra en spids vinkel forbi Mike Larsen i Svebøllemålet. 1-0 til HIF. Scoringen blev startskuddet på en massiv HIF-dominans.

Først blev det til en dobbeltchance, hvor først Simon Jensen og dernæst Emil Møller brændte på Svebølles keeper. To minutter efter fik Simon Jensen igen en friløber efter en god aflevering fra Julius List, men blev tacklet i sidste øjeblik af Svebølles stærke stopper Jonas Thomsen. Det blev dog ved 1-0 ved halvleg, og da spillerne igen gik på banen, kom Svebølle bedre med.

Alligevel var det HIF, som startede bedst. Allerede efter 7 minutter følte holdet sig snydt for et straffespark. Svebølle var til gengæld farlige på hjørnespark uden at det dog lykkedes at udligne. Først i kampens sidste minut kom udeholdet på tavlen, da Jonas Bengtsson hamrede bolden ind bag en chanceløs Thomas Hyllested i HIF-målet efter en solotur over 30 meter.

Næste lørdag spiller HIF ude mod B73 Slagelse kl. 15.30 i Slagelse.

Tip os


mcred@sn.dk

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk