15. april 2021
?The Formænd? går på scenen til Spil Dansk Koncert på Sejergaardsskolen torsdag den 4. november. Alle bandets medlemmer er enten nuværende eller tidligere medlemmer af privatskolens bestyrelse. Foto: Mikael Helmer Vester
?The Formænd? går på scenen til Spil Dansk Koncert på Sejergaardsskolen torsdag den 4. november. Alle bandets medlemmer er enten nuværende eller tidligere medlemmer af privatskolens bestyrelse. Foto: Mikael Helmer Vester
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sejergaardsskolen genstarter livemusikken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sejergaardsskolen genstarter livemusikken
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 06. april 2021 kl. 06:38
Af Holger Vincents

Tølløse: Et brag af en fest. Det er ambitionen for efterårets Spil Dansk Koncert på Sejergaardsskolen, hvor der er lagt op til en hyldest til glade danske pophits fra 1980'erne.

Det er privatskolens eget band 'The Formænd' med skoleleder Eva Hede i front, der indtager scenen 4. november 2021 klokken 19 og dermed genstarter livemusikken på Sejergaardsvej oven på en lang coronapause.

- Vi har valgt at gøre det på en lidt anderledes måde i forhold til tidligere år, så selve koncerten bliver for fulde gardiner, men vi sparer det helt store navn, fortæller musikskoleleder Holger Beck, der desuden indtager rollen som guitarist i 'The Formænd'. Bandet som til november optræder under banneret '80'er syng dansk aften'.

- Det handler om at lave en koncert for børn, voksne og bedsteforældre. Vi vil gerne ramme rigtig bredt, så alle kan få en glad aften og har lyst til at lægge vejen forbi og mødes igen, uddyber han.

Brug for sponsorer
Sidste gang Sejergaardsskolen inviterede publikum indenfor var i efteråret 2020, hvor Sko/Torp stod på plakaten. I takt med at restriktionerne blev strammet, op til duoens ankomst, blev det imidlertid besluttet at flytte koncerten til Tølløse Hallen, hvilket udviklede sig til en dyr fornøjelse for arrangøren. Der er derfor mere end nogensinde brug for, at sponsorerne støtter op om dette års Spil Dansk Koncert, der blandt andet vil byde på kendte ørehængere af Dodo & The Dodos, Sanne Salomonsen, Gnags, TV2, Tøsedrengene og en lang række andre danske artister.

- For at få det hele til at hænge sammen, er vi nødt til at få vores sponsorer med. På forhånd havde vi tænkt, at det godt kunne blive svært, fordi vi ikke har et stort kendt navn på i år, siger musikskolelederen og fortsætter:

- Men vi oplever allerede nu en meget flot og bred opbakning. Og det er både fra de helt små lokale virksomheder til de større, så det er vi meget taknemmelige over. Det er helt tydeligt, at alle i byen gerne vil bidrage til, at der igen skal ske noget, lyder det fra den glade tovholder.

"En mindre folkefest"
Billetterne til 1980'er-festen er netop sat til salg på billetto.dk, og ambitionen er at sælge 2-300 styk, afslører Holger Beck.

- Hvis vi når dét niveau, kan vi være godt tilfredse, for så hænger det fint sammen økonomisk. Det tror vi heller ikke er urealistisk, for den her type musik er meget populær i øjeblikket og er også blevet eksponeret i forbindelse med 'Fællessang' på DR.

- Mon ikke vi kan trække en mindre folkefest, lyder forhåbningen fra Holger Beck.

Det er 6. gang Sejergaardsskolen inviterer til Spil Dansk-Koncert, der er en del af Kodas landsdækkende Spil Dansk-uge.

Tip os


mcred@sn.dk

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk