23. oktober 2019
Sangstemmerne skal røres den 16. juni, hvor foreningen Lejre Økologiske Frugtlund inviterer til sangaften.
Sangstemmerne skal røres den 16. juni, hvor foreningen Lejre Økologiske Frugtlund inviterer til sangaften.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sangaften i frugtlunden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sangaften i frugtlunden
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 12. juni 2019 kl. 06:07
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lejre: Lejre Økologiske Frugtlund holder tre sangaftener hen over sommermånederne med højskolesange og nyere viser i Frugtlunden ved Højbyvej i Lejre by. Den næste sangaften finder sted den søndag den 16. juni kl.19-20.

Alle sangglade er velkomne til at være med. Der vil være sanghæfter, forsanger og guitarakkompagnement af professionelle musikere, Henrik "Visesheriffen" Winthereik - og sin bror lokal guitarist Thomas Winthererik.

Den første af de tre sangaftener var den 19. maj kl. og det var en stor succes, melder foreningen.

Over 50 mennesker i alle aldre fandt vej til Frugtlunden og nød en times fællessang - fra gamle klassiske viser til Beatles og Kim Larsen numre. Efter den kommende sangaften i juni, bliver den sidste sangaften holdt den 11. august kl. 19.

Sangaftenerne er støttet af Lejre Kommune Børne og -Kulturpuljen. De er åbne for alle og gratis. Tag gerne et tæppe at sidde på med. I tilfælde af regn bliver arrangementet flyttet til Domus Felix. For mere info se lejrefrugtlund.dk eller Lejre Økologiske Frugtlunds facebookside.

Lejre Økologiske Frugtlund er et skønt friluftsområde tilgængeligt for alle med over 150 frugtbuske og -træer på et 1,2 ha offentligt område i Lejre by ved kælkebakken. Foreningen blev stiftet i 2015. Området bliver passet og plejet af foreningens medlemmer - og der er altid plads til flere.

Like os på facebook

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk