12. juli 2020
Trods forsamlingsforbud åbner de nye retningslinjer mulighed for, at hundredvis af siddende gæster kan forsamles i Kongehallen.
Trods forsamlingsforbud åbner de nye retningslinjer mulighed for, at hundredvis af siddende gæster kan forsamles i Kongehallen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sagnlandet trækker den

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sagnlandet trækker den
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 26. maj 2020 kl. 13:39
Af Tekst og foto: Tomas Skov
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lejre: - Det er jo en beslutning af bibelske dimensioner på Kristi Himmelfartsdag, der netop handler om opstandelse, siger direktør for Sagnlandet Lejre, Lars Holten, efter Folketingets partier blev enige om en udvidelse af genåbningens anden fase.

En glad dag, men...
Det betyder blandt andet, at museer, teatre, biografer og zoologiske haver får lov til at åbne straks. Og således betyder det også, at Sagnlandet Lejre nu igen kan åbne for gæster. Det får dog ikke Lars Holten til straks at slå dørene op på vid gab i Sagnlandet.

- Det er en glad dag, men det er vigtigt, at vi får fordøjet retningslinjerne, og jeg kan godt afsløre, at vi ikke åbner mandag den 25. maj, siger direktøren, der netop modtog retningslinjerne for åbningen fredag formiddag.

Stadig forsamlingsforbud
En mere ædruelig prognose peger snarere på den hidtil planlagte åbningsdato den 8. juni.

- Der er stadig forsamlingsforbud for grupper over ti personer, og vores formidling er som bekendt meget personbåret, hvor det personlige møde med en formidler, bærer oplevelsen. Forsamlingsforbuddet stiger til 30-50 personer efter den 8. juni, og under de forhold kan vi skabe den gode oplevelse, fortsætter Lars Holten.

Kongehallens potentiale
Imidlertid er der også en uventet gave i de nye retningslinjer, som direktøren dog endnu skal bruge noget tid på at nærstudere.

- Jeg forstår, at der gives dispensation for grupper på op til 500 personer forudsat at gæsterne sidder ned. Det åbner jo helt nye muligheder i Kongehallen, som åbner i juni, siger Lars Holten.

Tip os


mcred@sn.dk

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk