28. maj 2020
Lisbeth Thorup sælger normalt sin streetfood på Reffen i København, men nu skal hjembyen Kirke Såby have chancen for saftige Angus-burgere.
Lisbeth Thorup sælger normalt sin streetfood på Reffen i København, men nu skal hjembyen Kirke Såby have chancen for saftige Angus-burgere.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Saftig streetfood i Kirke Såby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Saftig streetfood i Kirke Såby
Opdateret 01. maj 2020 kl. 14:10
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 01. maj 2020 kl. 11:16
Af Tomas Skov
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kirke Såby: - Mad må godt smage af noget, og jeg synes, der mangler noget kvalitetsmad i Kirke Såby, siger Lisbeth Thorup, der bor med sin mand på Landevejen 86.

Af samme grund ruller hun nu sin limegrønne streetfood-vogn Miss Mum's frem på grunden og åbner for salg af sine Angus-burgere og pommes frites i første omgang mandag 4. maj kl. 16-20.

Saftigt så det løber

Når der ikke er coronakrise, står Lisbeth Thorup på Reffen i København og sælger sine amerikanske burgere, men indtil det sker, skal Kirke Såby nu have chancen for at sætte tænderne i nogle saftige burgere med tilbehør. - Det er det bedste kød med saft og smag. Vi er store fans af amerikansk mad, og det skal helst løbe ned ad fingrene - så er det en god burger, siger madmoren.

Tip os


mcred@sn.dk

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk