19. september 2020
Lisbeth Thorup sælger normalt sin streetfood på Reffen i København, men nu skal hjembyen Kirke Såby have chancen for saftige Angus-burgere.
Lisbeth Thorup sælger normalt sin streetfood på Reffen i København, men nu skal hjembyen Kirke Såby have chancen for saftige Angus-burgere.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Saftig streetfood i Kirke Såby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Saftig streetfood i Kirke Såby
Opdateret 01. maj 2020 kl. 14:10
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 01. maj 2020 kl. 11:16
Af Tomas Skov
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kirke Såby: - Mad må godt smage af noget, og jeg synes, der mangler noget kvalitetsmad i Kirke Såby, siger Lisbeth Thorup, der bor med sin mand på Landevejen 86.

Af samme grund ruller hun nu sin limegrønne streetfood-vogn Miss Mum's frem på grunden og åbner for salg af sine Angus-burgere og pommes frites i første omgang mandag 4. maj kl. 16-20.

Saftigt så det løber

Når der ikke er coronakrise, står Lisbeth Thorup på Reffen i København og sælger sine amerikanske burgere, men indtil det sker, skal Kirke Såby nu have chancen for at sætte tænderne i nogle saftige burgere med tilbehør. - Det er det bedste kød med saft og smag. Vi er store fans af amerikansk mad, og det skal helst løbe ned ad fingrene - så er det en god burger, siger madmoren.

Tip os


mcred@sn.dk

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk