13. maj 2021
Såby Fodbold har, lige som Kirke Hyllinge, ansøgt kommunen om en kunstbane. Arkivfoto
Såby Fodbold har, lige som Kirke Hyllinge, ansøgt kommunen om en kunstbane. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Såby Fodbold søger også om kunst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Såby Fodbold søger også om kunst
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 16. april 2021 kl. 16:27
Af Tomas Skov

Såby: - Vi er simpelthen ved at løbe tør for baner, siger Michaeel Emborg.

Han er formand i Såby Fodbold, der med nu omkring 250 medlemmer er en fodboldklub i vækst. 2-5 nye medlemmer kommer til hver måned, men de stadigt flere spillere har kun en enkelt 11-mandsbane, og herudover en gammel grusbane, som står ubrugt hen.

- Det er her, vi gerne vil have lavet vores kunstbane, siger Michaeel Emborg, som netop har søgt Lejre Kommune om finansieringen af den 4-5 millioner kroner dyre kunstgræsbane til klubben.

Tror på det
Såby Fodbold har ikke mindst tilgang af unge spillere, og klubben har for nylig etableret både et U17- og et U19-hold. Formanden glæder sig derfor til afgørelsen fra Udvalget for Kultur og Fritid, som er ekstra spændende, da også Kirke Hyllinge Fodboldklub har en ansøgning liggende. Michaeel Emborg afventer dog afgørelsen med fortrøstning.

- Kommunen bliver nødt til at prioritere eller evt. lave en lidt længere plan, hvor man kan tilgodese begge klubber. Vi mener dog at Såby Fodbold burde stå første i køen som følge af manglende faciliteter til at understøtte vores klub. Vi er en større klub, vi har flere hold og vi ligger i en højere serie. Samtidig har vi flere sponsorer og en god økonomi, siger han.

Tip os


mcred@sn.dk

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk