28. november 2020
Søren Sko og Palle Torp (midten) bakkes op af en gruppe habile musikere, når duoen gæster Tølløse torsdag den 29. oktober. PR-foto.
Søren Sko og Palle Torp (midten) bakkes op af en gruppe habile musikere, når duoen gæster Tølløse torsdag den 29. oktober. PR-foto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Populær duo indtager Tølløse Hallen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Populær duo indtager Tølløse Hallen
Opdateret 20. oktober 2020 kl. 10:41
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 20. oktober 2020 kl. 06:15
Af Holger Vincents

Tølløse: Du kender formentlig Sko/Torps monsterhit 'On af long lonely night' fra duoens debutplade af samme navn.

Torsdag den 29. oktober er der mulighed for at opleve hele albummet live, når Sko/Torp lægger vejen forbi Tølløse Hallen til en for længst udsolgt koncert.

Anledningen er, at netop 'On a long lonely night' i år kan fejre 30 års fødselsdag, hvilket bringer Søren Sko og Palle Torp rundt i hele landet.

- Det særlige ved koncerten er først og fremmest, at Sko/Torp har valgt at stille med fuldt band, hvilket de ikke plejer at gøre. Det er en stærk gruppe musikere, så jeg tør godt love, at det bliver en helt igennem fantastisk koncert med masser af nostalgi, fortæller Holger Beck, musikskoleleder på Sejergaardsskolen, der arrangerer koncerten.

Øger sikkerheden
Oprindeligt var det planen, at netop Sejergaardsskolens egen hal skulle have lagt kvadratmeter til koncerten. Set i lyset af at Covid-19 fortsat er en faktor i Danmark, besluttede skolen dog for kort tid siden at flytte koncerten og de 500 publikummer til større rammer i Tølløse Hallen.

- I princippet må vi godt holde koncerten på skolens matrikel, men da vores elever og deres forældre i øjeblikket er underlagt voldsomme restriktioner i hverdagen (eleverne må ikke holde klassefester, og forældrene må ikke besøge skolen red.), synes vi ikke, det ville være rimeligt at hive 500 fremmede mennesker ind til en koncert, forklarer Holger Beck.

- Heldigvis fik vi hurtigt en god dialog op at køre med Tølløse Hallen, der har været så flinke at aflyse en hel dags aktiviteter for, at vi kan bruge hallen. Det er vi naturligvis meget taknemmelige over, fortsætter han.

Holder hjulene i gang
Konkret betyder flytningen, at aftenens gæster kan se frem til mere plads at boltre sig på. Med masser af håndsprit og andre forholdsregler i forhold til mad og drikke, tør Holger Beck derfor godt love, at der er lagt i ovnen til en coronasikker koncert.

- Vi gør alt, hvad vi kan for at sikre et trygt og godt arrangement, forsikrer musikskolelederen, der rent personligt er meget lettet over, at det er lykkedes at gennemføre Sko/Torp-besøget.

- Ved at afholde koncerten er vi med til at holde hjulene i gang under kontrollerede forhold. Det er en kæmpe tilfredsstillelse at være med til at bakke op om kulturlivet og samtidig give Tølløse og omegn en oplevelse, siger Holger Beck, der slutter af med at takke koncertens mange sponsorer.

Koncerten med Sko/Torp er udsolgt, men der er mulighed for at skrive sig på venteliste via billetto.dk.

Tip os


mcred@sn.dk

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk