10. juli 2020
Et nyt julekort skal minde julefrokostgæsterne om at styre alkolindtaget en smule under årets festligheder. 

Grafik: Midt- og Vestsjællands Politi.
Et nyt julekort skal minde julefrokostgæsterne om at styre alkolindtaget en smule under årets festligheder. Grafik: Midt- og Vestsjællands Politi.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politi om julefrokoster: Pas på jer selv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politi om julefrokoster: Pas på jer selv
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 03. december 2019 kl. 19:26
Af Holger Vincents
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lejre og Tølløse: For mange julefrokostgæster kommer galt afsted, når promillerne stiger under december måneds traditionsrige fester.

Sådan lyder meldingen fra Midt- og Vestsjællands Politi, der i den forgangne uge lancerede en ny kampagne, der skal få deltagerne ved årets julefrokoster til at passe på sig selv og deres venner.

"Vi har igennem de seneste mange år oplevet, hvordan en meget stor del af de mennesker, vi er i kontakt med på de store julefrokostaftener, er så påvirkede, at de ikke kan tage vare på sig selv. Og det er rigtig trist, fordi der ofte er tale om ganske almindelige mennesker, der på denne måde risikerer at komme rigtig galt afsted", siger politiinspektør Michael Flemming Rasmussen fra Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

"Vi har lavet et lille postkort, hvor vi med et glimt i øjet forklarer, hvordan og hvornår man kan hjælpe vennerne, så de ikke havner i politiets eller andre myndigheders systemer," fortsætter politiinspektøren.

Uddelte julekort
I forsøget på at bidrage til, at festlighederne ikke løber af sporet, besøgte ordensmagten i den forgangne uge en lang række stationer, heriblandt Lejre Station, hvor de uddelte et særligt julekort til de rejsende.

"Vi har lavet et lille postkort, hvor vi med et glimt i øjet forklarer, hvordan og hvornår man kan hjælpe vennerne, så de ikke havner i politiets eller andre myndigheders systemer," fortæller Michael Flemming Rasmussen.

Tip os


mcred@sn.dk

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk