24. oktober 2020
En 19-årig mand fra Ringsted har fået seks måneders ubetinget fængsel efter at have brugt falske pengesedler til at betale med i to supermarkeder.
En 19-årig mand fra Ringsted har fået seks måneders ubetinget fængsel efter at have brugt falske pengesedler til at betale med i to supermarkeder.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pengesedler var falske: Mand idømt straksdom på seks måneders fængsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pengesedler var falske: Mand idømt straksdom på seks måneders fængsel
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 25. september 2020 kl. 12:31
Af Holger Vincents

Kirke Hyllinge: En 19-årig mand fra Ringsted er blevet idømt en straksdom på seks måneders fængsel for besiddelse og brug af falske pengesedler i to supermarkeder i henholdsvis Kirke Hyllinge og Ringsted.

Onsdag formiddag modtog Midt- og Vestsjællands Politi en henvendelse fra REMA 1000 i Kirke Hyllinge og en REMA 1000 i Ringsted om, at de i hver butik havde modtaget en mistænkelig 1000-kroneseddel. Ifølge politiet fattede personalet i forretningerne mistanke, fordi de pågældende pengesedler virkede til at være af dårligere papirkvalitet end ægte pengesedler.

Allerede torsdag morgen førte politiets efterforskning så til anholdelsen af den 19-årige mand, der blev fundet i besiddelse af flere falske pengesedler.

Hovedparten sedlerne var udstyret med det samme serienummer, som de pengesedler, der blev brugt til at betale med i de to REMA 1000 butikker.

På den baggrund blev manden fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde, hvor dommeren altså takserede forseelsen til seks måneder ubetinget fængsel.

Den 19-årige modtog dommen og blev løsladt efter retsmødet. Han vil senere blive indkaldt til afsoning.

Tip os


mcred@sn.dk

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk