18. juni 2021
Fra venstre fra Floorball er det Oliver Lebtien Mohr, Alfred Bonde Jacobsen og Ebbe Skou Roer og Heidi Bordinggård fra Lejre Støtteforening. Foto: Lejre Støtteforening.
Fra venstre fra Floorball er det Oliver Lebtien Mohr, Alfred Bonde Jacobsen og Ebbe Skou Roer og Heidi Bordinggård fra Lejre Støtteforening. Foto: Lejre Støtteforening.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pengeregn til unge og nye

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pengeregn til unge og nye
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 09. juni 2021 kl. 10:27

Lejre: I det forgangne år hjalp Lejre støtteforening til ved afvikling af Reborn ved Ledreborg Slot og så fik de også udsolgt ved Julelotteriet. De øvrige aktiviteter, som giver foreningen indtægter, er alle på Ledreborg slot og blev desværre aflyst i 2020.

Foreningens formål er at skaffe midler til støtte for børne- og ungdomsarbejdet i Lejre i foreninger som har hjemsted i Allerslev og Rorup sogne. Det betyder, at de der modtager støtte, yder en aktiv indsats ved foreningens arrangementer.

Hyldest til ungdommen
Lejre Støtteforening har siden 1997 på generalforsamlingen uddelt en Ungdomspris til unge mennesker, som gør en særlig indsats for andre børne- og unge i Lejre - det kan være som hjælpetræner, træner eller leder. Selvom 2020 havde været meget stille på aktiviteterne blev stemningen på generalforsamlingen løftet af, at bestyrelsen havde at besluttet, at de ville uddele mere end Ungdomsprisen.

Lejre Støtteforening havde modtaget tre indstillinger til ungdomsprisen og besluttede at hædre dem alle, da de vidner om aktive unge i Lejre, som er med til at gøre forskel i foreningslivet.

Ungdomsprisen gik til Miklos Rosenbak Boisen-Møller fra Spejderne, som udover at få sit navn på vandrepokalen også fik 2.000 kroner. Derudover fik Silas Bach fra FC Lejre 500 kroner. FC Lejre havde indstillet Silas fordi de i Silas har en rigtig driftig og afholdt ungdomstræner. Endelig fik Oliver Lebtien Mohr, Alfred Bonde Jacobsen og Ebbe Skou Roer fra Lejre Floorball hver 500 kroner.

Nye initiativer belønnet
På trods af de manglende indtægter i 2020 fik Lejre Støtteforening uddelt 10.600 kroner til LIF Badminton, 50.000 kroner til E-sport og 50.000 kroner til Skaterforeningen. De to sidstnævnte er nye gode initiativer og støtten var et tilskud til at kunne komme godt i gang med at etablere sig i Lejre.

I bestyrelsen ønskede hverken Lars Mortensen eller Anja Malm genvalg efter mange års indsats. Som nye i bestyrelsen blev Mikkel Bossen, som har startet Basketafdelingen, og Jesper Koldborg, som er formand for Spejderne, begge valgt for to år. Den øvrige bestyrelse består af Ole Bjørn Hansen, Lone Bagge, Heidi Bordinggaard, Helle Serup, Jørgen Sondrup og Jørgen Fangel.

Tip os


mcred@sn.dk

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk