5. december 2020
Christian Piil Andersen opgiver at få Skjoldenæsholm Golfcenter til at hænge økonomisk sammen. I stedet vil han skabe et naturområde med stor biodiversitet. Foto: Jens Wollesen.
Christian Piil Andersen opgiver at få Skjoldenæsholm Golfcenter til at hænge økonomisk sammen. I stedet vil han skabe et naturområde med stor biodiversitet. Foto: Jens Wollesen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Opgiver golf i Skjoldenæsholm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Opgiver golf i Skjoldenæsholm
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 10. november 2020 kl. 13:31

Skjoldenæsholm: Christian Piil Andersen købte Skjoldenæsholm Golfcenter for lidt under 25 millioner kroner i maj 2020 med henblik på at skabe et nyt grundlag for at føre golf-traditionerne videre. Ifølge golf.dk må investoren dog nu erkende, at forudsætningerne ikke var til stede.

- Desværre var der ikke noget økonomisk grundlag for at fortsætte med golf, siger Christian Piil Andersen til Golf.dk.

Ifølge planloven skal området føres tilbage til landbrug, hvis ikke det skal bruges til golf. Men Ifølge Christian Piil Andersen forestiller sig andre muligheder.

- Jeg vil bevare de naturskønne områder, og forestiller mig en form for dyrehave med dyr på græs, og hvor søer, træer og de gamle stengærder bliver bevaret. Det skal være et naturområde med offentlige stier og stor biodiversitet, og hvor der også kan blive tale om jagt, vindyrkning og skovrejsning. Traditionelt landbrug bliver der ikke tale om, siger Christian Piil Andersen til golf.dk.

Lejre Lokalavis har forsøgt at få Christian Piil Andersen i tale, men er ved redaktionens afslutning ikke lykkedes med at få kontakt.

Tip os


mcred@sn.dk

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk