23. september 2020
Onsdag den 5. februar er der mulighed for at høre såvel operamusik som klaverstykker ved en koncert med sopranen Helene Hvass Hansen og pianisten Ulrich Stærk på Sejergaardsskolen. Pr-foto.
Onsdag den 5. februar er der mulighed for at høre såvel operamusik som klaverstykker ved en koncert med sopranen Helene Hvass Hansen og pianisten Ulrich Stærk på Sejergaardsskolen. Pr-foto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Opera på Sejergaardsskolen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Opera på Sejergaardsskolen
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 16. januar 2020 kl. 05:38
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

TØLLØSE: Sejergaardsskolen i Tølløse ønsker flere gange om året at tilbyde store musikalske oplevelser til lokalområdet. Derfor inviterer den lokale privatskole til musikalsk underholdning onsdag den 5. februar, nærmere bestemt sopranen Helene Hvass Hansen og pianisten Ulrich Stærk. Der vil være introduktion til værkerne undervejs og mulighed for at stille spørgsmål til musikerne - og desuden en chance for en ønskekoncert, hvor publikum på stedet kan ønske, hvilke klaverstykker, der skal spilles. Koncerten vil være i to afdelinger á cirka 45 minutter.

I pausen serveres der en tapas-buffet. Der er desuden muligt for at købe vin, øl og vand.

Efter tidlige studier hos Maestro Alain Billard i Italien tog Helene sin uddannelse på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

Udover utallige optrædener i ind- og udland har Helene sunget flere hovedroller.

Pianisten Ulrich Stærk har siden sin debut i København i 1989 været en meget efterspurgt koncertpianist i Danmark og har en omfattende karriere i Europa med koncerter i blandt andet Paris, Wien og London. Han har samarbejdet med kunstnere som Inga Nielsen og Rubinstein Kvartetten samt været solist med adskillige orkestre; blandt disse kan nævnes DR Radiosymfoniorkestret og Tivolis Symfoniorkester. Ulrich Stærk har optrådt ved en række festivaler i udlandet og medvirket som akkompagnatør på talrige indspilninger.

Koncerten finder sted i Samlingssalen på Sejergaardsskolen. Billetter kan købes på Billetto samt ved henvendelse på Sejergaardsskolens kontor i almindelig kontortid eller på mail: musikskolen@sejergaardsskolen.dk

Tip os


mcred@sn.dk

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk