6. juni 2020
Hvis man gør brug af den nye lydguide, er det vigtigt, at man holder afstand til andre besøgende, ikke forsamler sig i grupper og i det hele taget følger regeringens anbefalinger. Foto: Observatoriet.
Hvis man gør brug af den nye lydguide, er det vigtigt, at man holder afstand til andre besøgende, ikke forsamler sig i grupper og i det hele taget følger regeringens anbefalinger. Foto: Observatoriet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Observatorie klar med lydguide

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Observatorie klar med lydguide
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 26. marts 2020 kl. 10:46
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Brorfelde: Observatoriet i Brorfelde er lukket som så mange andre på grund af coronapandemien, men ikke desto mindre er der oplevelser at hente til dem, der går en tur i den friske luft i området.

Observatoriet er klar med en ny og gratis lydguide, der giver en ekstra dimension til gåturen. Området omkring Observatoriet er tilgængeligt for alle. Observatoriet henstiller dog til, at alle holder afstand og ikke forsamler sig i grupper jf. regeringens anbefalinger.

Start ved p-pladsen
For at tilgå lydfortællingen, skal man hente app'en GeoTourist og søge på lydfortællingens navn: "Mit andet hjem." Herfra er det blot at trykke start og bevæge sig fra P-pladsen op langs vejen og helt op til kuplerne, hvor lydfortællingen slutter. Observatoriet håber derved at kunne tilbyde en ekstra oplevelse.

- Vi ved, at mange går ture omkring Observatoriet i denne tid, og dem vil vi gerne give muligheden for at få en lille bid af Observatoriets spændende historie med, nu hvor bygningerne er lukkede. Audiowalken lægger op til, at man kan gå for sig selv og lytte, så det er jo godt i tråd med myndighederne anbefalinger. Og så glæder vi os selvfølgelig rigtig meget til, at vi selv kan byde vores gæster velkommen, når det er forsvarligt at åbne igen, siger leder ved Observatoriet, Julie K.L. Bouchet.

Tip os


mcred@sn.dk

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk