24. april 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nytårskoncert i Kirke Sonnerup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nytårskoncert i Kirke Sonnerup
Opdateret 08. januar 2019 kl. 10:34
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 08. januar 2019 kl. 10:31
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

KIRKE SONNERUP: Torsdag d. 24. januar kl. 19:30 kan du opleve tenorsang, tango og romantisk nocturne ved årets nytårskoncert i Kirke Sonnerup. Det er tenor Jonathan Koppel samt duoen Linnea Villén, fløjte, og Allan Sjølin, guitar, der kommer til byen.

Jonathan Koppel er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Sin debut fik han allerede som barn i rollen som Cio-Cio Sans lille dreng i Madame Butterfly på Det Kgl. Teater. Siden har han sunget operapartier på Øresunds-Operaen, Copenhagen Opera Festival og i OperetteKompagniet. Han har desuden været solist i oratorier som Händels Messias og Mozarts Requiem og Kroningsmesse.

Jonathan Koppel synger arier fra blandt andet Elskovsdrikken, Barberen i Sevilla, Carmen og Rigoletto. Et par ord om denne gren af Koppel slægten i Danmark er måske på sin plads. Komponisten Herman D. Koppel (elev af Carl Nielsen) fik fire børn: violinisten Therese Koppel og operasangerinden Lone Koppel samt brødrene Anders og Thomas Koppel,. Lone Koppel fik med pianisten John Winther en søn, Thomas Peter Koppel, som er tenorsanger. Og nu er vi fremme ved årets solist Jonathan Koppel, som er søn af Thomas Peter - og som sin far tenor.

Jonathan Koppel akkompagneres af duoen Villén & Sjølin. Duoen akkompagnerer dog ikke kun, men supplerer med eget program bestående af dansende stykker med spanske og latinamerikanske rytmer, herunder blandt andet Gades "Tango Jalousi". Også romantisk nattemusik bliver der plads til. De er begge uddannede fra solistklassen på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, hvor de begyndte deres musikalske partnerskab i 2015.

Like os på facebook

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk