6. august 2020
I en ny video opfordrer Lejres borgmester Carsten Rasmussen borgerne til at tilbringe sommerferien her i kommunen. Foto fra videoen.
I en ny video opfordrer Lejres borgmester Carsten Rasmussen borgerne til at tilbringe sommerferien her i kommunen. Foto fra videoen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt fremstød for erhvervsliv og turisme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt fremstød for erhvervsliv og turisme
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 08. juli 2020 kl. 06:08
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lejre Kommune: Turen går til...Lejre Kommune. Sådan indleder borgmester Carsten Rasmussen (S) en ny video, som kommunen netop har lanceret på sin facebookside. Borgmesteren fremhæver tre ekstra gode grunde til at holde sommerferien i Lejre Kommune: Seværdighederne, naturen og støtten til det lokale erhvervsliv.

- Husk at besøge vores restauranter, kroer og cafeer. Og hvis du skal have en picnickurv med, så køb ind i vores lokale supermarkeder, dagligvarebutikker og delikatesseforretninger, siger Carsten Rasmussen i videoen. Han opfordrer samtidig til, at man finder en lokal håndværker, hvis der er noget, der skal repareres i sommerens løb.

Brug for opbakning
Overfor Mediecentret uddyber Lejres borgmester, at videoen er et led i kommunens bestræbelser på at skabe opbakning til det lokale erhvervsliv og museerne, som er blevet hårdt ramt af Coronakrisen.

- Der er først og fremmest en sommerhilsen med et positivt budskab, men det er også alvorligt forstået på den måde, at vores museer og lignende er trængte oven på nedlukningen, ligesom vores kroer og restauranter. I den sammenhæng er det vigtigt at påpege, at man ikke behøver forlade kommunen for at få sig en oplevelse. Vi har masser af gode tilbud i vores eget lokalområde, som er værd at bakke op om, siger Carsten Rasmussen.

Optaget ved Kongehallen
Den nye video er optaget foran den nyåbnede Kongehal i Sagnlandet. Tæt på ligger Lejre Museum, som har en særudstilling om skelettet i Kongehallen, og den får også en anbefaling med på vejen.

Endelig opfordrer borgmesteren til, at man tager vandrestøvlerne på eller cyklen frem. Den tohjulede kan f.eks. benyttes på Istidsruten, som netop er åbnet, og som fører gæsterne gennem nogle af de mest spændende steder i Lejre Kommune.

Carsten Rasmussen håber samtidig, at Lejres borgere har lyst til at dele den digitale opfordring i deres eget netværk.

- Det er bestemt ikke forbudt at dele videoen vidt og bredt, for det ville selvfølgelig være meget glædeligt, hvis vi sammen kan lokke en masse turister til Lejre, siger borgmesteren.

Tip os


mcred@sn.dk

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk