29. februar 2020
Carsten Skov er netop tiltrådt som formand i Lejre Fitness. Foto: Holger Vincents.
Carsten Skov er netop tiltrådt som formand i Lejre Fitness. Foto: Holger Vincents.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt fitnesscenter jagter penge til udstyr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt fitnesscenter jagter penge til udstyr
Opdateret 04. september 2019 kl. 16:02
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 04. september 2019 kl. 15:43
Af Holger Vincents
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lejre: Foreningen bag Lejres nye fitnesscenter har foreløbig fået besked på, at de i slutningen af oktober måned kan rykke ind i de nye lokaler i den nye tilbygning til Lejrehallen, kommunen er i gang med at opføre, og som ligeledes skal huse en ny multisal.

I mellemtiden har Lejre Fitness sat jagten ind på de cirka 800.000 kroner, som skal sikre de fornødne træningsmaskiner og redskaber til det nye center.

"Første fase var at få de formelle ting på plads i forhold til at få etableret bestyrelsen og godkendt foreningen. Nu er vi inde i næste fase, som går ud på at søge om penge", fortæller formand i Lejre Fitness' bestyrelse Carsten Skov.

Kampagne undervejs
Finansieringen af udstyret skal dels ske ved hjælp fra forskellige fonde, dels via lån hos DGI, ligesom Lejre Fitness håber på, at mange af de kommende medlemmer allerede nu vil tilslutte sig som såkaldte støttemedlemmer og på den måde bidrage til foreningens økonomi. Et tilbud cirka 100 interesserede allerede har valgt at takke ja til.

"Jeg tror på, at det er muligt at hente de 800.000 kroner, men det kræver naturligvis, at folk er villige til at bakke op fra starten", lyder opfordringen fra foreningens formand.

Samtidig håber Carsten Skov, at de lokale erhvervsdrivende også vil yde et bidrag til byens nye fitnesscenter. Derfor iværksætter foreningen om få uger en kampagne målrettet Lejres virksomheder.

"Vi håber, at erhvervslivet vil støtte os ved eksempelvis at sponsere konkret udstyr eller yde et tilskud", fortæller Lejre Fitness' formand, der sammen med den øvrige bestyrelse har en vision om, at det nye center skal udvikle sig til et trækplaster for alle aldersgrupper i lokalområdet.

To tangenter
"Det her projekt har to tangenter. Et er selvfølgelig selve træningen, men vi ønsker i høj grad også at skabe et nyt mødested", forklarer han.

Foreløbig er ambitionen at tiltrække 400-500 medlemmer i løbet af de første fire år af det nye centers levetid. For at nå den målsætning er det udover det fornødne træningsudstyr nødvendigt, at Lejre Kommune etablerer nye omklædning- og toiletfaciliteter i forlængelse af den nye tilbygning, som kan understøtte fitnesscentrets såvel multihallens kommende brugere, mener Carsten Skov. Om kommunen har tænkt sig at opfylde behovet er i dag uafklaret.

"Vi håber, at det lykkes at finde pengene, så lokalerne udstyres med omklædningsfaciliteter og gode badeforhold, så vi kan tiltrække mange medlemmer", lyder opfordringen.

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk