24. september 2020
Initiativtageren til Etape Lejre 2021 opfordrer til at snøre løbeskoene og tage hul på træningen til motionsfesten. Foto: Holger Vincents.
Initiativtageren til Etape Lejre 2021 opfordrer til at snøre løbeskoene og tage hul på træningen til motionsfesten. Foto: Holger Vincents.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt etapeløb i Lejre Kommune: Fællesskabet er i højsædet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt etapeløb i Lejre Kommune: Fællesskabet er i højsædet
Opdateret 10. september 2020 kl. 14:47
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 10. september 2020 kl. 06:37
Af Holger Vincents
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lejre Kommune: Når det nye motionsløb, Etape Lejre 2021, skydes i gang til næste år, bliver det fra arrangørernes side med ønsket om et aktivt og festligt fællesskab som omdrejningspunkt for de fem løbsdage.

Sådan lyder det fra initiativtageren bag den folkelige motionsfest, Mathias Grip, der opfordrer til, at man hiver fat i kollegaer, venner og familie og får tilmeldt sig som hold.

- Alle kender nok til holdmotions-eventet DHL-stafetten, der desværre er aflyst i år på grund af corona. Men så synes jeg, det er oplagt at stille op som hold i vores eget lokalområde, hvor smittefaren og deltagerantallet er langt mindre. Etape Lejre 2021 bliver sindssygt smukt og hyggeligt, siger Mathias Grip, formand for Lejre Live, der står bag etapeløbet, som lægger fra land søndag den 24. april 2021.

- Tanken bag Etape Lejre 2021 er, at det skal være noget, man kan se frem til sammen med sine nære og samtidig konkurrere lidt indbyrdes med naboen. Det her er en god undskyldning for at stikke hovederne sammen og hygge sig, samtidig med at man får trænet, uddyber initiativtageren.

Bred appel
Etape Lejre 2021's fem etaper vil udforske naturskønne afkroge af Lejre Kommune, mens distancerne lyder på seks til ti kilometer, så erfarne løbere såvel som nybegyndere har mulighed for at deltage. Mathias Grip gør i den sammenhæng opmærksom på, at der med otte måneder til Etape Lejre 2021's første udfordring er rigeligt med tid til at nå en fornuftig grundform. Eksempelvis med hjælp fra de lokale løbeklubber i Hvalsø, Kirke Hyllinge og Gevninge, hvor efterårssæsonen netop skal til at begynde. Fælles for de tre klubber er, at de alle er medarrangør af Etape Lejre 2021.

- Samlet set ligges der over 1000 frivillige timer i det her projekt. Det er et rigtig stort idrætsevent, der kræver mange kræfter, og derfor håber jeg også, at mine medborgere har lyst til at løbe med, siger Mathias Grip.

Etape Lejre 2021 har en målsætning om cirka 200 deltagere, og allerede nu er godt en tiendedel af startnumrene solgt inden markedsføringen for alvor er startet.

FAKTA: Etape Lejre 2021
Nyt etapeløb i Lejre Kommune, hvor deltagerne over fem løbsdage tilbagelægger en maraton.

24/4 - Nordlige Lejre, 9 km
29/5 - Hvalsø/Bidstup Skovene, ca 7,2 km

20/6 - Herslevhalvøen, 10 km
21/8 - Nordvestlige Lejre, 6 km

11/9 - Lejre/Ledreborg, 10 km
Alle dage kl. 10.00

Initiativtageren bag Etape Lejre 2021 er den lokale eventmager Mathias Grip, formand i Lejre Live.

Yderligere info og tilmelding via etapelejre.dk

Tip os


mcred@sn.dk

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk