18. august 2019
Det lokale erhvervsfolk (fra venstre) Anders Larsen, Niels Vittrup Jensen og Jens Algot er blandt initiativtagerne til et nyt erhvervsnetværk i Tølløse.
Det lokale erhvervsfolk (fra venstre) Anders Larsen, Niels Vittrup Jensen og Jens Algot er blandt initiativtagerne til et nyt erhvervsnetværk i Tølløse.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt erhvervsnetværk skal samle byen: "Der sker en masse i Tølløse - der er bare ikke nogen, der ved det"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt erhvervsnetværk skal samle byen: "Der sker en masse i Tølløse - der er bare ikke nogen, der ved det"
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 13. marts 2019 kl. 08:09
Af Holger Vincents
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tølløse: Tølløses erhvervsliv skal samles i et stærkere fællesskab, der skal sikre stationsbyen en større stemme i såvel Holbæk Kommune som Holbæk Erhvervsforum.

Det er baggrunden for, at en gruppe lokale forretningsejere og erhvervsdrivende nu kalder til samling i Kulturhuset No1 på fredag den 15. marts klokken 7:30.

Forud for morgenmødet er meldingen fra arrangørerne, at de håber på at se så stor en andel af Tølløses detailhandel og liberale erhverv som overhovedet muligt. Ikke mindst for at sikre størst mulig opbakning til præmissen for det nye fællesskab.

"Der sker en masse i Tølløse, der er bare ikke nogen, der ved det", mener Niels Vittrup Jensen fra Sparekassen Sjælland-Fyns Tølløse-afdeling.

Løfter i flok
Den konstituerede filialdirektør er en del af den arbejdsgruppe, der i forbindelse med fredagens møde vil præsentere et konkret forslag til de formelle rammer omkring det nye virksomhedsnetværk. Et netværk der først og fremmest sættes i søen for at styrke sammenhængskraften internt i Tølløse.

"Ved at samle os og løfte i flok, kan vi uendeligt meget, uden at nogen føler, det er en byrde", forudser Anders Larsen, stifter og direktør i Q-Interline, der udover at have plads i den lokale arbejdsgruppe sammen med Niels Vittrup Jensen og SuperBrugsen-uddeler Henrik Lassen også sidder i Holbæk Erhvervsforum.

Netop forbindelsen til søsternetværket i kommunens største by er ifølge arbejdsgruppen i Tølløse en anden grund til, at der er ræson i at få et nyt erhvervsnetværk stablet på benene. Det handler nemlig i høj grad om at se det spirende fællesskab i en større kontekst, lyder det.

"Erhvervslivet herude skal have en stemme i Holbæk, for det har vi ikke nu. Det handler eksempelvis om erhvervspolitikken og andre politiske områder, der kan være relevante for vores erhvervsliv", forklarer Anders Larsen, der desuden mener, at en stærk forbindelse til Holbæk Erhvervsforum ligeledes vil kunne bidrage med ny viden, inspiration og sparring til Tølløses virksomheder.

Smidig struktur
Mens fordelene ved at rykke tættere sammen i bussen, ifølge initiativtagerne, synes åbenlyse, lægges der samtidig op til, at det nye erhvervsnetværk skal høre under foreningen Fællesskab Tølløse, da det vil forenkle organiseringen af det nye samlingspunkt og samtidig øge manøvredygtigheden.

Formand for Fællesskab Tølløse, Jens Algot, tror på, at det på den måde kan lykkes at øge kendskabet til byen, hvor han selv driver ejendomsmæglerforretningen Algot.

"Der er noget omkring synlighed, vi skal arbejde med. Vi skal have sat Tølløse ind i sammenhæng, der viser, at vi vil noget, og at vi kan noget", siger han.

Fakta: Nyt erhvervsnetværk i Tølløse

Et nyt erhvervsnetværk er under opsejling i Tølløse og derfor inviterer en gruppe initiativtagere nu alle byens erhvervsdrivende til netværksmøde.

Tid: Fredag den 15. klokken 7:30.

Sted: No1, Tølløsevej 1, 4340 Tølløse.

Tilmelding: Det er gratis at deltage og tilmelding er ikke nødvendig, men send gerne en tilkendegivelse til jens@algot-bolig.dk

Like os på facebook

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk