10. juli 2020
Kim Wessel Andersen har solgt sin tandlægeklinik til Philip og Susan Garner. Klinikkens nye navn er Stenlille Tandpleje Center. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Kim Wessel Andersen har solgt sin tandlægeklinik til Philip og Susan Garner. Klinikkens nye navn er Stenlille Tandpleje Center. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny tandlæge i Stenlille

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny tandlæge i Stenlille
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 22. januar 2019 kl. 09:40
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Stenlille: Hovedgaden 66 i Stenlille er en ejendom med historie. Oprindeligt var det en gård med tre længer, siden blev det til Stenlille Kommunes socialforvaltning, men i 1981 købte tandlæge Kim Wessel Andersen bygningen og indrettede sin tandlægeklinik.

Fra 1. januar har ejendommen været på andre hænder og det samme har patienter og inventar.

Susan og Philip Garner fra Charlottenlund forelskede sig nemlig i huset og egnen og fik i løbet af et par måneder handlen på plads, så de med årsskiftet kunne slå dørene op i Stenlille Tandpleje Center, som klinikken hedder nu.

Philip Garner er uddannet som tandlæge i København i 2012 og har arbejdet både i Jyderup og Haslev, så det med at pendle er ikke noget problem.

- I modsætning til mange andre yngre tandlæger vil jeg gerne ud på landet, og her i Stenlille fandt vi det, vi ledte efter, nemlig en veletableret klinik i en god ejendom med plads til at udvikle og udvide, forklarer Philip Garner med et stort smil.

Susan Garner er uddannet tandplejer, men kom i 2015 ind på Tandlægehøjskolen og er i gang med at uddanne sig til tandlæge, så parret med tiden kan arbejde sammen om patienterne i Stenlille og omegn.

- Lige nu venter jeg vores andet barn, som har meldt sin ankomst til maj og i forvejen har vi en datter på to et halvt år, så mit studie er blevet afbrudt lidt, siger Susan Garner.

Mere tid til havkajakken
Kim Wessel Andersen er også yderst tilfreds med ejerskiftet. Han havde ikke forestillet sig, at det ville gå så gelinde at sælge klinikken.

- Mange steder har man jo svært ved at tiltrække nye læger og tandlæger i landområderne, og store kæder køber sig ind. Jeg her meget tilfreds med, at det er en ung tandlæge, der er kommet til byen og som er begejstret for Stenlille, siger Kim Wessel Andersen, der har været tandlæge i Stenlille i 37 år.

Han er stadig i klinikken til udgangen af marts måned, men på nedsat tid.

- Jeg er 64 år, og jeg har da tænkt på at skulle holde op med at arbejde, men det hele er gået lidt stærkt, så jeg skal vænne mig til tanken om ikke at arbejde 40 timer om ugen plus det løse. Men jeg håber, jeg får mere tid til havkajakken, siger Kim Wessel Andersen, der for et par år siden købte hus på Asnæs ved Kalundborg.

Der bliver goddag og farvel reception i marts.

Tip os


mcred@sn.dk

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk