17. januar 2021
Onsdag takkede en kvinde fra Lejre ja til at få lagt asfalt i sin indkørsel af en gruppe udenlandske arbejdere. Det skulle hun komme til at fortryde. Foto: Colourbox.
Onsdag takkede en kvinde fra Lejre ja til at få lagt asfalt i sin indkørsel af en gruppe udenlandske arbejdere. Det skulle hun komme til at fortryde. Foto: Colourbox.
Foto: Prikhodko Vassiliy
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny sag om billig asfalt: Udførte ikke arbejdet som aftalt og krævede flere penge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny sag om billig asfalt: Udførte ikke arbejdet som aftalt og krævede flere penge
Opdateret 09. juli 2020 kl. 11:16
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 09. juli 2020 kl. 11:09

Lejre: Onsdag eftermiddag modtog politiet en anmeldelse fra en kvinde i Lejre, der tidligere på dagen havde haft besøg af en gruppe udenlandske asfaltarbejdere.

Arbejderne havde oplyst, at de havde lavet asfaltarbejde i Lejre og nu havde lidt asfalt til overs, hvilket kunne komme kvindens indkørsel til gode.

I samråd med sin ægtefælle valgte kvinden at sige ja tak til tilbuddet, men det skulle hun ikke have gjort. Arbejdet blev nemlig ikke udført som aftalt, da arbejderne lagde asfalt blev på et langt større areal end den mundtlige aftale lød på.

De udenlandske mænd krævede nu et væsentlig større beløb for arbejdet, men ægteparret afviste at betale, og tog i stedet kontakt til en advokat.

Da der ikke er foregået noget strafbart i sagen henviste politiet kvinden til at få afgjort twisten civilretsligt.

Tirsdag eftermiddag var det Ledreborg Palace Golf Klub, der fik besøg af en udenlandsk mand, der også tilbød billig asfalt. Her blev tilbuddet dog afvist af en af golfklubbens medarbejdere.

Politiet benytter lejligheden til igen at advare borgere om at indgå aftaler med udenlandske asfaltarbejdere, som tilbyder arbejde uopfordret og uden der foreligger en kontrakt. Uden kontrakt er det svært at dokumentere, hvilke aftale der er indgået, og der er risiko for at blive snydt.

Tip os


mcred@sn.dk

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk