21. august 2019
Line Bøllehuus bor sammen med sin mand og børn i en lille landsby ved Roskilde, men har flere venner spredt i hele Lejre Kommune og er derfor særdeles velbevandret i sit nye arbejdsområde.
Line Bøllehuus bor sammen med sin mand og børn i en lille landsby ved Roskilde, men har flere venner spredt i hele Lejre Kommune og er derfor særdeles velbevandret i sit nye arbejdsområde.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny leder hos Boligmægleren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny leder hos Boligmægleren
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 22. marts 2019 kl. 09:08
Af Holger Vincents
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvalsø: Selv siger Line Bøllehuus, at hun har fået sit fag ind med modermælken. Nu har den 41-årige ejendomsmægler, med mere end 15 års erfaring fra blandt andet Nybolig og Home, så kastet sig over nye lokale udfordringer.

arrow Læs også: Koncert i Allerslev Kirke

1. marts tiltrådte hun som daglig leder hos Boligmægleren Hvalsø hos indehaver Arthur Højgaard. Der er således tale om en oprustning, for tilkomsten af Line Bøllehus betyder samtidig, at ejendomsforretningen på Hovedgaden udstyres med faste kontortider - hver mandag til torsdag fra klokken 11-15.

"Den faste kontortid, vil helt klart være en fordel. Det vil kunne mærkes, og jeg får en tættere kontakt til kunderne. Jeg vil ofte kunne tage fremvisninger samme dag, som folk ringer og helt generelt have en kortere responstid. Og så kan jeg i øvrigt også træffes på min telefon alle ugens dage fra 9-19", forklarer Line Bøllehuus, der desuden er uddannet køberrådgiver og har beskæftiget sig med boliger i alle typer og afskygninger.

"Det er alt lige fra helårsboliger til fritidshuse og grunde, så jeg arbejder inden for et bredt spektrum", fortsætter hun.

"Spændende Hvalsø"
Line Bøllehuus bor sammen med sin mand og børn i en lille landsby ved Roskilde, men har flere venner spredt i hele Lejre Kommune, og Boligmæglerens nye daglige leder er derfor særdeles velbevandret i sit nye arbejdsområde. Et område der holder et højt aktivitetsniveau, lyder mæglerens egen vurdering.

"Hvalsø er spændende i kraft af alt det liv, der er her, set i forhold til indbyggertallet. Byen er vokset kulturelt, imagemæssigt og ikke mindst i størrelse. Du har Hovedgaden med de forretninger, der ligger her. Så har du det nye Søtorvet og sidst men ikke mindst togstationen, der gør os til et naturligt knudepunkt", siger Line Bøllehuus.

Like os på facebook

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk