8. marts 2021
- Jeg har påtaget mig opgaven, fordi jeg gerne vil have en hverdag, hvor jeg møder en masse positive mennesker, som jeg kan gøre noget godt for, fortæller Henrik Edelved, der er Tølløse Hallens nye halinspektør og forpagter.  Foto: Holger Vincents.
- Jeg har påtaget mig opgaven, fordi jeg gerne vil have en hverdag, hvor jeg møder en masse positive mennesker, som jeg kan gøre noget godt for, fortæller Henrik Edelved, der er Tølløse Hallens nye halinspektør og forpagter. Foto: Holger Vincents.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny inspektør vil puste mere liv i Tølløse Hallen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny inspektør vil puste mere liv i Tølløse Hallen
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 04. februar 2021 kl. 06:06
Af Holger Vincents

Tølløse: Det er skiftedag i Tølløse Hallen, hvor Gorm Jensen takker af som halinspektør og forpagter og overlader tøjlerne til Henrik Edelved. Den nye mand med nøglerne til halkomplekset på Sportsvej havde første arbejdsdag i mandags. En dag den 55-årige holbækgenser har set frem til med længsel.

- Jeg har påtaget mig opgaven, fordi jeg gerne vil have en hverdag, hvor jeg møder masser af positive mennesker, som jeg gør noget godt for, fortæller Henrik Edelved eller 'sheriffen', som han præsenterer sig i sit velkomstbrev til hallens mange foreninger og udøvere.

Tidligere soldat
Tølløses nye halinspektør kommer fra et job som behandler på forskellige private institutioner i Holbæk Kommune. Tidligere har han drevet to caféer og en kantine i Holbækområdet. Og så kan Henrik Edelved såmænd også skrive en mere end 25 år lang karriere i Forsvaret på cv'et. En karriere der undervejs har budt på adskillige udsendeler til Balkan, inden han med rang af oversergent valgte at lægge støvlerne endegyldigt på hylden i 2013.

- Jeg kommer fra en verden med ro og orden, og det håber jeg også på at kunne bruge i jobbet som halinspektør og forpagter - at få tingene til at spille, så folk føler, at hallen er et godt sted at være, fortæller inspektøren.

Store planer
Den veludviklede ordensans og taktiske snilde fra sin tid som soldat får Henrik Edelved formentlig god brug for, når regeringen igen slipper børn og unge løs i de danske haller. Den nye tovholder i Tølløse har nemlig store planer. Først og fremmest når det handler om cafeteriafløjen, hvor Henrik Edelved både vil åbne en ny café med blandt andet dagens ret på menuen. I de nuværende selskabslokaler ønsker forpagteren at indrette et klublokale for hallens brugere med både spisepladser og hyggeområde med bløde møbler, tv-skærm, PlayStation og bordfodbold. I klubområdet skal der desuden være mulighed for at købe kaffe og lettere retter til billige priser.

Derudover skal hallens kiosk holde åbent, når der er kampe på programmet i og uden for hallen.

- På den måde får Tølløse Hallen tre ben at gå på: Caféen, klubområdet og kiosken, forklarer Henrik Edelved.

Glad bestyrelsesformand
De planer får Tølløse Hallens bestyrelsesformand til at klappe i hænderne.

- Det er vores drøm, at vi får skabt noget mere liv i hallen. Særligt kunne vi godt tænke os, at de unge mennesker havde lyst til at blive hængende, efter de har dyrket deres sport, så vi får udviklet det sociale liv. I den sammenhæng er Henriks ideer lige i vores ånd, fortæller Marianne Fredslund Hansen, bestyrelsesformand i Tølløse Hallen.

Fællesskab giver resultater
Den udlægning kan Tølløses nye halinspektør nikke genkendende til, når han ser tilbage på sine egne år på håndboldbanen. Dengang kunne den gode stemning uden for kridtstregerne også aflæses på måltavlen, lyder det.

- Det jeg husker fra min egen tid som aktiv, var det fede sammenhold. Man bliver bare bedre på banen af at være gode kammerater i fritiden, fastslår Henrik Edelved, der blandt andet står noteret for seks år som divisionsspiller på forskellige hold. Et Sjællandsmesterskab blev det også til undervejs.

Tip os


mcred@sn.dk

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk