22. august 2019
Louise Rothe Knust er i fuld gang med gøre klar til åbningen af sin nye garnbutik Knit Garden. Børnene Katharina og Bjørn Emil følger forberedelserne fra tætteste hold. Foto: Holger Vincents.
Louise Rothe Knust er i fuld gang med gøre klar til åbningen af sin nye garnbutik Knit Garden. Børnene Katharina og Bjørn Emil følger forberedelserne fra tætteste hold. Foto: Holger Vincents.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny garnbutik åbner i påsken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny garnbutik åbner i påsken
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 11. april 2019 kl. 11:39
Af Holger Vincents
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kirke Saaby: En ny garnbutik på Skullerupvej 18 er i disse dage i fuld gang med at blive gjort helt klar til første åbningsdag i påsken. Knit Garden hedder det nye strikkemekka, som slår dørene op på skærtorsdag den 18. april klokken 10, hvor alle besøgende vil blive budt velkommen med et glas bobler. I forbindelse med åbningsdagen vil der desuden være 25 procent på alt garn i butikken.

"Jeg har strikket siden, jeg var barn. Der er blevet til flere pauser undervejs, men jeg er altid vendt tilbage til det kreative, og så var det jeg tænkte, hvorfor ikke prøve at gøre det for alvor", forklarer indehaver af Knit Garden, Louise Rothe Knust, der har en karriere inden for digital marketing bag sig.

Fællesskab i haven
Den nye garnbutiks lokaler ligger i forlængelse af familien Rothe Knusts landejendom syd for Kirke Saaby. Her bor den 43-årige iværksætter sammen med sin mand og ejer af Knit Garden, Henrik Rothe Knust, og børnene Katharina og Bjørn Emil på henholdsvis ni og seks år.

Tilbage i august måned sidste år skiftede firkløveret Virum og hovedstadsområdet ud med Lejres landlige idyl. Nu er håbet, at Knit Garden kan bidrage positivt til sammenhængskraften i familiens nye lokalområde. Konceptet er derfor, at kunderne, udover muligheden for at købe garn i kendte mærker som Filcolana og Øens Uld, samt opskrifter og tilbehør, indbydes til at slå sig ned i den nærliggende have sammen med ligesindede strikkeentusiaster.

"Jeg vil rigtig gerne have hele lokalmiljøet med - både de unge og ældre der bor herude i nærheden - og også dem der bare kommer forbi", siger Louise Rothe Knust og fortsætter:

"Det at sidder sammen og hygge med en fælles interesse giver bare noget ekstra".

Like os på facebook

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk