26. juni 2019
?The Favourite? vises som månedens filmperle i Hvalsø Bio
?The Favourite? vises som månedens filmperle i Hvalsø Bio
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny film: Komediedrama om England i 1700-tallet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny film: Komediedrama om England i 1700-tallet
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 06. februar 2019 kl. 10:13
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvalsø: "The Favourite" er månedens filmperle i Hvalsø Bio. Den græske instruktør, Yorgos Lanthimos, er kendt for sine fantasifulde dramaer med et overnaturligt indhold, men i "The Favourite" er der intet af den slags. Alligevel tror man, det er løgn, når han her skildrer det engelske hof i begyndelsen af 1700-tallet. Her følger vi den højst aparte dronning Anne, og de nærmeste hofdamers indbyrdes kamp om hendes gunst.

"The Favourite" vises som månedens filmperle i Hvalsø Bio fra onsdag den 6. februar. Filmen har allerede vundet et hav af priser og har gået sin sejrsgang verden over. Ikke mindst skuespilpræstationerne er blevet positivt modtaget med Olivia Coleman i hovedrollen som dronning Anne og Rachel Weisz og Emma Stone som de to hofdamer, der forsøger at udmanøvrere hinanden. At sikre sig positionen som dronningens favorit sikrer samtidig næsten absolut magt over hoffets beslutninger.

Det er stort drama på alle tangenter, der allerede har høstet flere priser. Olivia Coleman vandt senest en Golden Globe, og filmen er nomineret til ikke mindre end 12 priser ved den britiske BAFTA-uddeling.

The Favourite spiller den 6., 12. og 21 februar.

Like os på facebook

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk