11. april 2021
Mette Molin er ny chef for Center for Velfærd og Omsorg i Lejre Kommune. Privatfoto.
Mette Molin er ny chef for Center for Velfærd og Omsorg i Lejre Kommune. Privatfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny chef for velfærdsområdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny chef for velfærdsområdet
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 08. april 2021 kl. 06:47

Lejre Kommune: Den 1. maj tiltræder Mette Molin som ny chef for Center for Velfærd & Omsorg i Lejre Kommune. Den nye centerchef er 51 år og kommer fra en stilling som områdeleder for Lyngby-Taarbæk Kommunes Trænings- og Rehabiliteringscenter.

Borgere og medarbejdere i Center for Velfærd & Omsorg kan se frem til en erfaren og lokalkendt hånd på roret, når Mette Molin tiltræder som ny chef for området.

- Mette har mere end 20 års ledererfaring i sundhedsvæsenet og har ord for at være en positiv, dedikeret og resultatorienteret leder med fokus på borgerne. Jeg ser frem til at byde Mette Molin velkommen til Lejre Kommune, som hun faktisk kender ganske godt på forhånd, da hun er vokset op på Midtsjælland, siger kommunaldirektør i Lejre Kommune Inger Marie Vynne i en pressemeddelelse.

Mette Molin er uddannet fysioterapeut i 1995 og har haft lederstillinger på både Glostrup Hospital og Rigshospitalets klinik for Rygmarvsskader i Hornbæk. Senest har hun været chef for mere end 200 medarbejdere i Trænings- og Rehabiliteringscentret (TRC) i Lyngby-Taarbæk Kommune; et center der har en meget bred opgaveportefølje indenfor sundheds, ældre-, akut-, og forebyggelsesområdet.

Mette har en solid videreuddannelse bag sig - herunder diplom i ledelse og en master i offentlig ledelse fra CBS.

- Jeg glæder mig til at stå i spidsen for Center for Velfærd & Omsorg og blive en del af Lejre Kommune. Min ambition er, at borgere og pårørende oplever en endnu større helhed og kvalitet i opgaveløsningen. Dét forudsætter samarbejde, og jeg ser utrolig meget frem til samarbejdet med medarbejdere, politikere, borgere, ældre- og handicapråd og frivillige i Lejre Kommune samt samarbejdspartnere i Region Sjælland såvel som i praksissektoren, siger Mette Molin.

Privat bor Mette i Birkerød og er gift med Paw. Tilsammen har de 5 børn.

Tip os


mcred@sn.dk

Regeringen overvejer mulighed for bilfrie søndage. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk