29. marts 2020
Eva Lerager i midten er daglig leder af de to bagerbutikker i henholdsvis Tølløse og Hvalsø. Det er hendes søster Maja th og Laura tv, som skal hjælpe til også.
Eva Lerager i midten er daglig leder af de to bagerbutikker i henholdsvis Tølløse og Hvalsø. Det er hendes søster Maja th og Laura tv, som skal hjælpe til også.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny bager åbner i Hvalsø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny bager åbner i Hvalsø
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 28. maj 2018 kl. 15:47
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Marias Bageri, der åbner den 11. juni i Hvalsø har også bageri i Tølløse. Det vil være muligt at købe friskbrygget kaffe, sandwich og konditorkager og så store flotte brød og boller

Tekst og foto: Susanne Helmo

Hvalsø: Den daglige leder er Eva Lerager og navnet Marias Bageri er fordi, ejeren fik en datter, lige inden han åbnede den flotte bagerbutik i Tølløse og hun skulle hedde Maria.

Der vil foruden bageri også være mulighed for at slå sig ned og nyde kaffen og for dem, der handler hos bageren i Tølløse ved de, at brødet er noget helt for sig selv. Desuden er det billigere end mange andre bagerier.

Konditorkager og sandwich
Marias Bageri har også ansat en konditor til kagerne. Hun vil dog bage i bageriet i Tølløse, fordi pladsen er for trang i Hvalsø.

Desuden vil det være muligt at købe frisksmurte sandwich og boller.

Eva Leragers lillesøster Maja er også ansat i bagerforretningen og begge vil både være at finde i butikkerne i Hvalsø og Tølløse.

Lige nu er Eva Lerager i gang med at tale med ansøgere til butikken og lægge vagtplaner og så glæder hun sig til, at butikken åbner den 11. juni.

- Vi har så stor opbakning til butikken i Tølløse, siger Eva Lerager og det håber vi også, at vi får her i Hvalsø. Vi vil i hvert fald gøre vores til, at det bliver et rart sted at handle.n

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk