14. maj 2021
Der satses på friskhed og en hemmelig dressing, lyder meldingen fra Running Bagels  på Søtorvet. Foto: Holger Vincents.
gallery icon

Se billedserie

Der satses på friskhed og en hemmelig dressing, lyder meldingen fra Running Bagels på Søtorvet. Foto: Holger Vincents.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny bagel-butik indtager Søtorvet: - Vi er kommet for at blive

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny bagel-butik indtager Søtorvet: - Vi er kommet for at blive
Opdateret 27. april 2021 kl. 11:28
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 27. april 2021 kl. 06:33
Af Holger Vincents

Hvalsø: Det er et vaskeægte familieforetagende, der netop har slået dørene op på Søtorvet.

Running Bagels hedder det nye spisested, og bag butikken står familien Harmanci.

- Vi kender en smule til byen og synes, det er et rigtig hyggeligt og smukt sted, så vi har glædet os meget til at åbne, fortæller Resul Harmanci, der sammen med sin far Mustafa og bror Adem står bag Running Bagels.

Trekløveret driver i forvejen en søsterbutik i Greve, ligesom de er ophavsmænd til Café E i Wawes Shoppingcenter.

Derfor tør Resul Harmanci også godt love, at Running Bagels ikke er en døgnflue i Hvalsø. Det ses ikke mindst, hvis man bevæger sig ind i butikslokalet på hjørnet af Søtorvet og Hovedgaden, som familien og de øvrige medarbejdere har brugt en måned på at renovere fra top til bund.

- Vi er kommet for at blive. Vi ser en mulighed for at drive en god forretning og samtidig tilføre noget, som byen ikke har i forvejen, forsikrer restauratøren.

Friskhed i højsædet
Ifølge Resul Harmanci ønsker Running Bagels at tilbyde et sundt alternativ til den gængse fastfood. Et andet mantra er friskhed, friskhed og friskhed.

- Det vigtigste er, at de råvarer, vi serverer for kunderne, er friske. Derfor køber vi også ind flere gange om ugen. Der er ikke noget, der får lov til at ligge og blive kedeligt, siger han.

Ud over ingredienserne som kunderne kan se i kølemontren, når de skal bygge deres bagel, gemmer butikken også på et væld af smoothies, hjemmelavet lemonade og andre drikkevarer. På menukortet er desuden en vaskeægte familieopskrift.

- En af vores mest populære dressinger, kalder vi 'mors dressing'. Den er hjemmelavet, lavet med mors kærlighed, og opskriften er hemmelig, fortæller Resul Harmanci.

Han benytter lejligheden til at takke de lokale kunder for den varme velkomst, butikken har oplevet i løbet af de første par dage.

- Folk har været meget søde til at støtte os, og det er vi super taknemmelige over. Det motiverer os meget til at klø på, siger han.

Tip os


mcred@sn.dk

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk