9. juli 2020
Styregruppen er fra venstre ? Malene Bilgrav Schmidt, Marianne Robdrup, Steen Bjerregaard, Kjeld Sørensen og Jesper Foghmar.
gallery icon

Se billedserie

Styregruppen er fra venstre ? Malene Bilgrav Schmidt, Marianne Robdrup, Steen Bjerregaard, Kjeld Sørensen og Jesper Foghmar.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nedtællingen til Tølløse Festival er i gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nedtællingen til Tølløse Festival er i gang
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 07. august 2019 kl. 07:44
Af Susanne Helmo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tølløse: Lørdag den 17. august klokken 13.00 åbner Tølløse Festival, så det er nu, billetterne skal købes.

Programmet er lagt, planen er klar, der er sendt besked til vejrguderne, og alle de frivillige venter nu kun på at kunne byde alle gæster velkomne.

"Det bliver et brag af en fest", siger Malene Bilgrav Schmidt.

Åbningstalen bliver i år holdt af borgmester Christina Krzyrosiak Hansen ved festivalens start kl. 13.00.

20 kunstnere optræder
Festivalen kan i år byde på fuldt musikprogram på alle tre scener, og der er lagt op til mange musikalske oplevelser.

I alt optræder 20 forskellige kunstnere i løbet af de 11 timer, som festivalen varer. Alt lige fra unge til mere erfarne lokale musikalske talenter vil pryde begivenheden med en meget bred palet af genrer. Kort sagt, så er der noget for enhver smag.

Marius fra Voice Junior
Man kan blandt andet glæde sig til at høre Marius, som i en meget ung alder har udviklet et særligt musikalsk talent. For et par år siden tonede han frem på TV2 i Voice-Junior, hvor han kom under Wafandes vinger. I dag står han på egne ben og efter et par år som dedikeret soulsanger, har han slået om i stilen og har det seneste år intensivt beskæftiget sig med singer/songwriter-genren.

SImple Twist
I den anden ende af skalaen er der Simple Twist. Det er første gang, de skal optræde på Tølløse Festival, og de kommer med et sprængfarligt repertoire af gamle Bob Dylan klassikere. Men med et twist.

Se det fulde program her i avisen samt på hjemmesiden og på Facebook.

Raketshow med Brorfelde
Udover musik foregår der er en masse andre aktiviteter på pladsen. Igen i år kommer Brorfelde Observatorium og fyrer deres raketshow af. Sine og Frække Rikke kommer og underholder på plænen, Lokalhistorisk arkiv vil være til stede med gode historier og petanque. Tølløse Gymnastikforening og SMUT håndboldklub kommer med sjove aktiviteter for børn.

Tombola og fine præmier
Der vil være en tombola med mange fine præmier fra alle festivalens sponsorer og Sparkassen Sjælland kommer med popcorn og en spændende konkurrence. Festivalen vil meget gerne tilbyde ansigtsmaling til børnene, men der mangler stadig nogle frivillige til den tjans. Så hvis man har lyst til at hjælpe, så meld dig på Tollosefestival@gmail.com hurtigst muligt.

Køb billetter inden
Som de foregående år kan der købes billetter til festivalen i Superbrugsen i Tølløse samt på billetto.dk.

Festivalen stiller op med telt og hygge den 11. august og sælger billetter til cykelløbet i Tølløse. Der vil det også være muligt at høre lidt nærmere omkring det at være frivillig samt om musikprogrammet. Billetterne koster 60 kroner for en voksen. Børn og unge under 18 år, kommer som vanligt gratis ind og skal derfor ikke bruge billet.

Håber på opbakning
Festivalen håber, at mange vil bakke op om arrangementet og købe billet i forsalg. Festivalen er dybt afhængig af de midler, billetsalget indbringer. Der er begrænset antal billetter, og det vil kun være muligt at købe billet i indgangen i forhold til det udbudte antal.

Som noget nyt i år lukker indgangen for salg af billetter kl. 22.00, og derefter vil det kun være muligt at komme ind med forkøbte billetter.

Fra styregruppens side lyder der en kæmpe tak til alle de folk, som stiller op for at få stablet dette event på benene: "Uden alle jer, ville det slet ikke være muligt. Tusind tak for jer".

Tip os


mcred@sn.dk

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk