13. maj 2021
En 24-årig bilist har fået en hel del at tænke over, efter han blev standset af poltiiet natten til onsdag.
En 24-årig bilist har fået en hel del at tænke over, efter han blev standset af poltiiet natten til onsdag.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Narkopåvirket biltyv slingrede ned ad motorvejen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Narkopåvirket biltyv slingrede ned ad motorvejen
Opdateret 16. april 2021 kl. 08:28
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 15. april 2021 kl. 09:53

Holbækmotorvejen: En 24-årig mand fra Odsherred fik bunkevis af problemer på halsen, da han blev stoppet af politiet på Holbækmotorvejen ved Tølløse natten til onsdag.

Klokken 01.50 fik politiet en melding om, at en bil kørte usikkert ad Holbækmotorvejen i det vestlige spor. En patrulje kørte efter bilisten, som de traf omkring sammenfletningen ved Kalundborgmotorvejen ved Tølløse- Holbæk. Bilen blev standset ved afkørsel 1 på Kalundborgmotorvejen, og betjentene gennemførte med den samme en narkometertest på den 24-årige fører.

Testen viste, at manden han havde indtaget både GHB og kokain. Den 24-årige havde desuden aldrig taget et kørekort. Det var imidlertid ikke det eneste, den 24-årige havde på samvittigheden. Manden havde nemlig også snuppet bilen og nøglerne fra en bekendt uden at få lov.

Ejeren af bilen var derfor ikke vidende om, at hendes bil var ude at køre. Den 24-årige blev derfor anholdt og sigtet for brugstyveri af bilen, narkokørsel og for kørsel uden førerret.

Og her sluttede det ikke, for da politiet visiterede manden, fandt de desuden en ulovlig butterflykniv, hvilket udløste en sigtelse for at overtræde knivloven.

Den anholdte fik udtaget en blodprøve, blev afhørt til sagerne og herefter løsladt. Bilen blev udleveret til ejeren. Den 24-årige kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, når sagerne skal afgøres.

Tip os


mcred@sn.dk

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk