17. februar 2020
Ulla Dyrløv er psykolog og kendt for flere tv-programmer. Torsdag den 7. november lægger hun vejen forbi Hvalsø Spisehus. Privatfoto.
Ulla Dyrløv er psykolog og kendt for flere tv-programmer. Torsdag den 7. november lægger hun vejen forbi Hvalsø Spisehus. Privatfoto.
Foto: Erik Fischer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Når kræft flytter ind i familien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Når kræft flytter ind i familien
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 03. november 2019 kl. 20:11
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvalsø: Kræftens Bekæmpelse i Lejre inviterer til foredraget "Når kræft flytter ind i familien - om at håndtere barnet bedst muligt og stadig passe på sig selv". Det sker torsdag den 7. november i Hvalsø Spisehus.

Aftenens foredragsholder er psykolog Ulla Dyrløv, der vil fortælle om, hvordan man som forældre kan fastholde styringen i familien i krisetider - eksempelvis, når en i familien bliver ramt af kræft.

Ulla Dyrløv vil komme med konkrete tiltag, der kan aflaste de voksne i en uoverskuelig tid, og dermed ruste dem til at blive en mere sikker pilot for børnene.

Ulla Dyrløv er kendt fra tv-programmerne "Ingen styr på ungerne" og "Aldrig for sent". Hun har desuden skrevet en række bøger, som handler om, hvordan man i praksis styrer, lytter og navigerer for sine børn. Foredraget er støttet af Lejre Kommune. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. Send en SMS til Pia 25379707 senest den 4. november.

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk