13. august 2020
Per Brodthagen viede sit liv til at hjælpe i LIF´s fodboldafdeling.
gallery icon

Se billedserie

Per Brodthagen viede sit liv til at hjælpe i LIF´s fodboldafdeling.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mindeord: Per Brodthagen er gået bort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mindeord: Per Brodthagen er gået bort
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 08. oktober 2019 kl. 13:02
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lejre: En af Lejres markante ildsjæle er gået bort.

Per Brodthagen er i denne uge gået bort efter 86 år med meget arbejde og meget frivilligt arbejde.

Per startede sit arbejdsliv med en uddannelse som landmand som senere førte ham over i entreprenørbranchen, hvor han fungerede som formand hos forskellige entreprenører.

Per sluttede sit lange arbejdsliv i Roskildehallerne efter mere end 20 år og var højt oppe i halvfjerdserne før han stoppede.

I sine unge år kom han til Lejre sammen med sin kone Inge og de fik sammen 3 drenge.

Per og Inge fulgte deres drenge i tykt og tyndt, hvilket førte dem ind i Lejre idrætsforening, hvor de begge fra start gjorde en stor indsats.

Per har altid været tilknyttet LIF's fodboldafdeling, hvor man især bør huske Per & Inge for deres trøjevask for hele LIFs' fodboldafdeling. De vaskede trøjer for alle hold i LIF's fodboldafdeling (ungdom og seniorer) og det var ikke kun vask, de lagde også tøjet sammen, pakkede og mærkede taskerne, så de forskellige hold uden problemer kunne afhente dem. Jeg tør slet ikke tænke på hvor mange vaskemaskiner de har slidt op.

I dag vil det ikke være muligt at finde frivillig arbejdskraft til så stor en opgave.)

Per var også med til at starte LIF Forældre & Støtteforening i Lejre, hvor han har været formand og medlem af bestyrelsen i mange år. Per er den eneste, der har været æresmedlem af denne forening.

Det frivillige arbejde
Vores forening laver frivilligt arbejde i form af hjælp til diverse arrangementer på Ledreborg Slot, julelotteri og andre opgaver hvor der er brug for arme og ben. Vi tjener hvert år en del penge, som alle går til ungdomsarbejde i LIF. (Bestyrelse og hjælpere arbejder alle frivilligt og uden betaling.)

I gamle dage hvor der blev spillet dilettant, var Per selvfølgelig også med og når der var fest, var Per altid med til at lukke festen.

Jeg kender Per fra min tid som formand for LIF Forældre & Støtteforening. Per var et fantastisk hjælpsomt menneske, altid venlig og imødekommende.

Per nåede at blive 86 år, hvor han de sidste to år har lidt af lungefibrose. Det var også denne sygdom, der til sidst tog hans sidste kræfter. Per døde i denne uge efter kort tid på sygehuset.

Alle i Lejre, der har kendt Per & Inge, vil huske dem for deres store indsats for andre mennesker. Jeg selv og andre kan lære meget af det de har ydet.

Æret være Per Brodthagens minde.

Lars Mortensen på vegne af LIF Forældre & Støtteforening.

Tip os


mcred@sn.dk

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk