8. august 2020
Der er rigeligt at tage sig til for børn og i Holbæk Kommune i skolernes sommerferie. Foto: Colourbox.
Der er rigeligt at tage sig til for børn og i Holbæk Kommune i skolernes sommerferie. Foto: Colourbox.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Masser af aktiviteter for børn og unge i sommerferien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Masser af aktiviteter for børn og unge i sommerferien
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 14. juli 2020 kl. 04:59
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Holbæk Kommune: 2,7 millioner kroner fra regeringens pulje til sommerferieaktiviteter for børn og unge betyder, at Holbæk Kommunes borgere i alderen 6-25 ikke har grund til at kede sig i skolernes sommerferie.

Fokus på fællesskab og trivsel
Aktiviteterne i Holbæk Kommune giver børn og unge i hele kommunen mulighed for at være med i nye fællesskaber og at prøve nye og anderledes aktiviteter frem til den 9. august.

Se hele programmet på www.ungholbaek.dk

Det er en tværfaglig arbejdsgruppe fra Holbæk Kommune, som sammen med foreninger og kulturinstitutioner på meget kort tid har fået etableret de ekstra sommeraktiviteter.

Der har været stor opbakning fra foreninger og kulturinstitutioner til at indgå i arbejdet med at etablere lærerige og spændende aktiviteter for kommunens børn og unge. På grund af den korte tidsfrist vil det dog ikke være muligt for alle kulturinstitutioner at byde ind med aktivitetstilbud.

Glade politikere
Programmet består dels en række ekstra tilbud på tværs af hele kommunens geografi, som fx gratis entre til kulturoplevelser i kommunen og dels en række aktiviteter placeret rundt om i hele kommunen, som varetages af foreninger, kulturinstitutioner, UngHolbæk og de lokale SFO'er.

Blandt politikerne i Kommunalbestyrelsen, som har været med til at beslutte indholdet i sommerpakken til kommunens børn og unge, er der glæde over resultatet.

- Vi ved, at det her forår med fjernundervisning har betydet, at mange børn har savnet både skolen, vennerne og de voksne i SFO'en. Vi ved også at nogle børn føler sig alene i sommerferien, fordi vennerne er taget på ferie. Derfor er det så fint, at vi som kommune for eksempel kan skrue op for de ting, vores SFO'er kan lave henover sommeren, så rigtig mange børn kan opleve at få en sommerferie, som giver energi og mod på et nyt skoleår," siger Susanne Utoft, formand for Udvalget for Børn og Skole (A).

Tip os


mcred@sn.dk

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk