26. juli 2021
- Vi åbner i weekenden den 1. og 2. august. Planen er, at vi holder et åbent hus-arrangement, så man henover hele weekenden kan komme forbi og se centret, fortæller Carsten Skov, formand i Lejre Fitness. Foto: Holger Vincents.
- Vi åbner i weekenden den 1. og 2. august. Planen er, at vi holder et åbent hus-arrangement, så man henover hele weekenden kan komme forbi og se centret, fortæller Carsten Skov, formand i Lejre Fitness. Foto: Holger Vincents.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Maskiner og udstyr er ankommet: Fitnesscenter åbner 1. august

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Maskiner og udstyr er ankommet: Fitnesscenter åbner 1. august
Opdateret 19. juni 2020 kl. 09:35
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 19. juni 2020 kl. 09:31
Af Holger Vincents

Allerslev: I Lejre Hallen vil der om godt halvanden måned blive sat gang i kalorieforbrændingen, når det nye fitnesscenter, Lejre Fitness, slår dørene op.

Sådan lyder meldingen fra foreningen bag det nye samlingspunkt.

- Vi åbner i weekenden den 1. og 2. august. Planen er, at vi holder et åbent hus-arrangement, så man henover hele weekenden kan komme forbi og se centret, fortæller Carsten Skov, formand i Lejre Fitness, der har svært ved at skjule sin glæde over, at åbningen nu er sat i kalenderen.

- Det er helt fantastisk og en nærmest surrealistisk følelse, at det her projekt nu er lykkedes. Alle har arbejder hårdt for at få stablet centret på benene, så det er super tilfredsstillende, at vi nu kan se hen frem mod at byde medlemmerne velkommen, lyder det fra formanden.

For få uger siden ankom de spritnye fitnessmaskiner og andet udstyr, der skal sikre den fysiske aktivitet i den lokale hal. Dermed er de nye rammer så godt som klar til at blive taget i brug.

- Det eneste vi mangler, er en romaskine, der var i restordre, ellers er alt, som det skal være forklarer Carsten Skov.

Krav til rengøring
Grunden til, at Lejre Fitness først åbner til august er, at Lejre Kommune ikke gør rent i de kommunale haller i juli måned. Og særligt i øjeblikket - i kølvandet på coronakrisen - er god hygiejne et ufravigeligt krav til fitnesscentre.

- Vi har ikke mulighed for selv at dække rengøringen ind med frivillige kræfter i juli måned. På grund af coronaen skal der gøres rent dagligt, og det har vi ikke mandskab til, forklarer Carsten Skov.

Formanden oplyser, at der om kort tid vil blive åbnet for indmeldelse i centret.

Tip os


mcred@sn.dk

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk