21. oktober 2019
John Dalgaard står i døren og glæder sig over de mange mennesker, der kiggede forbi i weekenden til hans første marked med forskellige udstillere.
gallery icon

Se billedserie

John Dalgaard står i døren og glæder sig over de mange mennesker, der kiggede forbi i weekenden til hans første marked med forskellige udstillere.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Marked i Rejsestalden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Marked i Rejsestalden
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 25. juni 2019 kl. 17:19
Af Tekst og foto: Susanne Helmo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lejre: John Dalgaard, der åbnede gårdbutik ved Munkholmbroen tidligere på året, havde i weekenden inviteret de udstillere, der til daglig har en reol inde i Rejsestalden med spændende ting på.

John Dalgaard har åbent i Rejsestalden hele ugen og får i den kommende uge også lidt spiseligt i form af boller, som man kan købe til den friskbryggede kaffe.

Der har været stort efterspørgsel på noget let at spise ved bordene udenfor og de mange fiskere, der til daglig står på broen, kommer også meget i Rejsestalden og køber drikkevarer og kaffe.

På reolerne er der alt fra spændende rom til malerier og tæpper og alt er nøje udvalgt af John Dalgaard selv, der igennem deltagelse på mange markeder, har mødt udstillerne.

Friske jordbær og ærter, smukke tæpper og tørklæder var en del af de ting, man kunne købe foruden et helt hjørne med ost.

Like os på facebook

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk