4. august 2021
Torsdag fik Hans Rubi Klausen overrakt beviset på, at han fremover kan kalde sig æresmedlem af Osted/Lejre Skytteforening. Privatfoto.
Torsdag fik Hans Rubi Klausen overrakt beviset på, at han fremover kan kalde sig æresmedlem af Osted/Lejre Skytteforening. Privatfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mangeårig formand hædret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mangeårig formand hædret
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 23. juni 2021 kl. 10:30
Af Holger Vincents

Osted: Det er en særdeles vellidt klubmand, der har valgt at hænge riflen op i Osted/Lejre Skytteforening.

Snart 80-årige Hans Rubi Klausen har siden 2004 bestridt såvel formands- som kassererposten i den lokale skytteklub.

Torsdag blev den engagerede ildsjæl overrasket med et æresmedlemskab, da han var troppet op til generalforsamlingen i Osted/Lejre Skytteforening.

- Det er helt overvældende og ikke noget, jeg havde regnet med, selvom jeg har været med i mange år, lyder reaktionen på hæderen fra hovedpersonen.

Hans Rubi Klausen har kunnet kalde sig medlem af Osted/Lejre Skytteforening siden midten af 1970erne.

- Min søn var på daværende tidspunkt kommet op i en alder, hvor han var moden til at dyrke noget sport, og da han gerne ville prøve at skyde, tog vi på besøg i klubben. Det tiltalte ham, og så blev jeg også medlem, fortæller han om det første møde med den traditionsrige skytteklub, der har rødder helt tilbage til 1879.

Undervejs har Hans Rubi Klausen været med til at skyde et Danmarksmesterskab for hold hjem til foreningen. Derudover peger det nyslåede æresmedlem på den indsats han og de øvrige frivillige har ydet for at udvikle talentmassen, som et af højdepunkterne.

- Vi har været meget engagerede i skydekonkurrencen for skolernes 5. klasser. Der er vi én af de klubber i Danmark, der har haft flest elever igennem, og det har været rigtig godt for tilgangen til foreningen, fortæller han.

Hans Rubi Klausen er selv stoppet med at skyde, men vil fortsat have sin gang i Osted/Lejre Skytteforening, forsikrer han.

- Som æresmedlem har jeg tænkt mig, at tage ned i klubben med jævne mellem for at se, hvordan det går. Det har man næsten pligt til.

Tip os


mcred@sn.dk

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk