20. oktober 2019
Mandag aften udviklede et skænderi sig til et voldeligt overfald ved Fakta i Tølløse.
Mandag aften udviklede et skænderi sig til et voldeligt overfald ved Fakta i Tølløse.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mand stukket ned ved Fakta i Tølløse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mand stukket ned ved Fakta i Tølløse
Opdateret 02. juli 2019 kl. 14:31
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 02. juli 2019 kl. 13:48
Af Holger Vincents
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

OPDATERING: Den 20-årige mistænkte er ved et grundlovsforhør tirsdag eftermiddag blevet sigtet for drabsforsøg mod den 29-årige mand. Den 20-årige er varetægtsfængslet i fire uger.

Tølløse: Mandag aften måtte en 29-årig mand tilses af en ambulance, efter han var blevet stukket med en kniv uden for Fakta på Industrivej i Tølløse. En formodet 20-årig gerningsmand er anholdt og vil blive fremstillet ved Retten i Holbæk sigtet for forsøg på manddrab.

Kort før klokken 18.00 fik Midt- og Vestsjællands Politi et alarmopkald om, at en mand var blevet stukket med en kniv foran dagligvareforretningen. Politi og ambulance blev sendt til stedet, hvor de traf en 29-årig mand, der havde pådraget sig snitsår i brystet og baghovedet uden dog at være i livsfare.

"De er tilsyneladende kommet op at skændes, og undervejs udvikler skænderiet sig til, at den ene trækker en kniv", fortæller Charlotte Tornquist, kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Den 29-årige selv var ved politiets ankomst ikke interesseret i fortælle, hvordan han havde pådraget sig skaderne. Det ville flere vidner til episoden til gengæld gerne, og de kunne både være behjælpelige med et signalement af den formodede gerningsmand, samt at han var flygtet fra stedet i bil.

Kort efter klokken 19 fik politiet så den første melding på den mistænkte. Han befandt sig hen på Hvalsø Krostue på Hovedgaden i Hvalsø, hvor han i mellemtiden både havde nået at true et familiemedlem og samtidig givet udtryk for, at han kendte til knivstikkeriet i Tølløse.

Politiet rykkede ud til krostuen, hvor de traf en 20-årig mand fra Vig, der blev taget med på politistationen til afhøring.

Politiet fandt senere den bil, som den mistænkte var kørt væk i på en adresse i Kirke Eskilstrup. På bilen sad stjålne nummerplader, som den 20-årige blev sigtet for at have været i besiddelse af.

Begge parter er ifølge Midt- og Vestsjællands Politi kendt af politiet, dog ikke for vold.

Hvorfor skænderiet ved Fakta mandag aften udviklede sig til et knivstik er endnu uklart.

"Vi tror, det drejer sig om en uenighed om kriminelle forehavender, men vi kan ikke sige det med sikkerhed", siger Charlotte Tornquist.

Like os på facebook

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk