24. oktober 2020
En gruppe unge cykelryttere, der alle er tilknyttet Løkke Fonden lægger vejen forbi Hvalsø på lørdag. Foto: Løkke Fonden.
En gruppe unge cykelryttere, der alle er tilknyttet Løkke Fonden lægger vejen forbi Hvalsø på lørdag. Foto: Løkke Fonden.
Foto: Holger Vincents
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Løkke-projekt gæster Søtorvet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Løkke-projekt gæster Søtorvet
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 17. september 2020 kl. 14:15
Af Holger Vincents

Hvalsø: Lørdag den 19. september ved 12-tiden lægger en stor gruppe unge cykelryttere vejen forbi Søtorvet, hvor den står på forplejning og et tiltrængt hvil, før dagens etape fortsætter.

Fælles for rytterne er, at de er tilknyttet tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussens projekt, Løkke Fonden, som har til formål at sætte fokus på unge drenge i Danmark, der befinder sig på kanten af samfundet.

Selve cykelløbet bærer navnet Løkkenfondens Challenge og er en udfordring, hvor drengene tilbagelægger 500 kilometer på blot fem dage. Ved lørdagens pitstop i Hvalsø bliver derfor også behov for at fyldt godt med kalorier på rugbrødsmotoren. Derfor vil SuperBrugsen stå klar med sandwich og vand til de unge deltagere.

- Det her projekt hjælper unge mennesker, der på den ene eller den anden måde står uden for fællesskabet. Det er prisværdigt, og det vil vi gerne bidrage til, siger Kim Kanstrup, direktør i SuperBrugsen Hvalsø.

Tip os


mcred@sn.dk

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk