28. februar 2020
Der skal spilles, hygges og grines, når Lions Lejre og KFUM-Spejderne i Lejre byder velkommen til Store Legedag lørdag den 24. august. Foto: Gerlev Legepark.
Der skal spilles, hygges og grines, når Lions Lejre og KFUM-Spejderne i Lejre byder velkommen til Store Legedag lørdag den 24. august. Foto: Gerlev Legepark.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lions og lokale spejdere inviterer til Store Legedag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lions og lokale spejdere inviterer til Store Legedag
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 21. august 2019 kl. 11:21
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lejre: Der er god grund til at finde sit indre legebarn frem lørdag den 24. august, hvor området omkring Domus Felix fra klokken 14-19 lægger græstæppe til en lang række gratis aktiviteter for store og små.

'Store Legedag' hedder tilløbsstykket, der er arrangeret af Lions Lejre i samarbejde med KFUM-Spejderne i Lejre i anledning af den lokale Lions-klubs 30 års jubilæum.

"Vi vil gerne gøre noget for områdets børn og familier, og derfor synes vi, det er oplagt at markere jubilæet på den her måde", fortæller Villy Vibholt, præsident i Lions Lejre.

For at sikre et højt aktivitetsniveau hele eftermiddagen har den lokale Lions-klub entreret med Gerlev Legepark, der i tidrummet 14-17 stiller legeredskaber, spil og ikke mindst professionelle instruktører til rådighed for de besøgende.

"Det er dygtige folk, der er vant til at rykke ud til den her slags aktiviteter, så det skal nok blive interessant", lover Villy Vibholt.

Spejdere på engen
Mens udearealerne ved Domus Felix således bliver omdannet til et paradis for de legesyge, vil der samtidig være masser af liv på engen et stenkast fra kulturhuset. Her vil KFUM-Spejderne i Lejre slå lejr og byde på en lang række spejderaktiviteter såsom snobrødsbagning.

"Vi har tidligere støttet spejderne og kommer også til at gøre i forbindelse med vores kommende jubilæumsuddeling, så de er en helt naturlig samarbejdspartner", forklarer Villy Vibholt.

Store Legedag slutter med mad tilberedt over bål, mens det prisvindende lokale ungdomsband, The Rolling Scones, leverer underholdningen.

"Det bliver en fin afslutning med lækker mad, parallelt med at bandet spiller", siger Lions Lejres præsident.

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk