28. maj 2020
Pianist Ole Koch Hansen og basguitarist Mads Vinding leverede musikken, da Lions Lejre fornylig markerede sit 30 års jubilæum. Privatfoto.
Pianist Ole Koch Hansen og basguitarist Mads Vinding leverede musikken, da Lions Lejre fornylig markerede sit 30 års jubilæum. Privatfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lions med musikalsk markering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lions med musikalsk markering
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 07. november 2019 kl. 10:31
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lejre: For nylig inviterede Lions Lejre til de sidste led i markeringen af Lions-klubbens 30 års jubilæum. Det skete med arrangementet Mad og Jazz i Domus Felix, arrangeret af Lions og kulturhuset i fællesskab.

Samtlige billetter til aftenens revet væk, og de godt 100 deltagere fik en forrygende oplevelse med god mad og masser af musik.

Pianist Ole Koch Hansen, der har trådt sine barnesko i Osted, tryllede ved flyglet i samspil med Mads Vinding på bas.

Duoen sørgede i fællesskab for, at aftenen udviklede sig til en musikoplevelse med stor variation i repertoiret herunder en potpourri af kendte melodier.

"Det blev en flot finale på markeringen af Lions Lejres jubilæum", siger Lions Lejres præsident Villy Vibholt, der på grund af mange opfordringer ikke udelukker en gentagelse af arrangementet inden næste jubilæum.

Aftenens kulinariske oplevelse stod de frivillige fra Lions og Domus Felix for i samarbejde med den lokale kok Gunnar Gunnarsson.

Overskuddet for aftenen går til Lions humanitære arbejde.

Tip os


mcred@sn.dk

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk