15. oktober 2019
Det er igen blevet tid til Livsstilsdage på Ledreborg Slot.
Det er igen blevet tid til Livsstilsdage på Ledreborg Slot.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ledreborg Slot inviterer til Livsstilsdage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ledreborg Slot inviterer til Livsstilsdage
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 15. maj 2019 kl. 06:57
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ledreborg: Titusindvis af besøgende forventes igen at valfarte til Ledreborg i bededagsferien den 17-19. maj - alle dage fra klokken 10-17, når slottet inviterer til Livsstildage for 24. gang.

arrow Læs også: Lejre kommunes fødevareproducenter med på Livsstilsdage

Op mod 200 stande præsenterer det bedste indenfor deres felt, og som noget nyt får slottet i år besøg af Timm Vladimirs køkkenskole. I slotsgården kan de besøgende, mod forudbestilling og et mindre tillæg, få sit eget madkursus i selskab med nogle af landets bedste kokke.

Måske kan pesto, supper og pynt tilberedes med slottets egne ramsløg, der for år tilbage blev hyldet i kogebogen: "Naturens Køkken."

I parken, der breder sig som en palet af spændende oplevelser og dufte, afholdes der søndag slots-yoga i samarbejde med et ugemagasin. Det er fra parken, at man kan nyde de stejle skråninger, vandløb og smukke broer - alt sammen omkranset af slottets tilstødende skove.

Danmarks længste svævebane park "Fly-High" holder åbent, så de besøgende kan opleve Ledreborg fra trækronerne og se Livsstilsdage fra en anden side.

Både store og små kan være med på de fire forskellige baner, og købes der billet til Fly-High i bededagsferien, er der gratis adgang til Livsstildage.

Knap 200 udstillere
Livsstilsdage på Ledreborg tiltrækker i år 200 udstillere. De besøgende kan blandt andet få inspiration og købe gode ting med hjem fra FDB-Møbler, Hästens og Naturli', men det lokale fornægter sig ikke.

Byen Lejre kan byde på noget for alle, og på Livsstildage kan de besøgende få en smagsprøve på lidt af det hele. De lokale madhåndværkere er på plads, og over bålfyret pizzaovn, grill og sagte ild trylles der med egnsbestemte pølser, pizza, bagværk og andre delikatesser.

Livsstilsdage er også stedet, når man leder efter planter og blomster til haven eller hjemmet. Her er der alt fra roser, krokus og rododendron til gode råd og inspiration om favoritplanter og bæredygtige buketter.

På Livsstilsdage åbner slottets ejerne, Silvia og John Munro, op for rundvisninger i det 250 år gamle slottets gemakker, så de besøgende kan få et sjældent indblik i familiens historie.

Like os på facebook

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk