25. september 2021
Nuværende formand i Hvalsø Bio, Ole Meibom, havde æren af at overrække et  æresmedlemsbevis til den afgående formand Peter Langager. Foto: Ole Malling.
Nuværende formand i Hvalsø Bio, Ole Meibom, havde æren af at overrække et æresmedlemsbevis til den afgående formand Peter Langager. Foto: Ole Malling.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Langager hyldet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Langager hyldet
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 14. september 2021 kl. 06:34

Hvalsø: Hovedarkitekten bag genoplivningen af Hvalsø Bio og ligeledes mangeårige formand, Peter Langager, blev lørdag hyldet for sin indsats i den foreningsdrevne biograf.

Det skete ved en reception i Hvalsø Bio.

Her modtog Langager blandt andet en tak fra nuværende formand, Ole Meibom, der havde påtaget sig opgaven med at fortælle om Peter Langagers store indsats for biografen i Hvalsø.

Der blev desuden vist en helt særlig film om Hvalsø Bios udvikling, der var produceret til lejligheden.

Peter Langager var formand for biografen fra 1997 til 2021 og den drivende kraft for at sikre en fremtid for det kulturelle samlingspunkt.

Hovedpersonen fik da også mange ord med på vejen i løbet af lørdagens reception. Blandt andet kunne flere lokale ejendomsmæglere afsløre, at de nu jævnligt nævner den velfungerende biograf som et stort aktiv for lokalområdet, når de skal annoncere nye boliger.

Tip os


mcred@sn.dk

Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk