18. september 2020
To klasser fra Osted Skole er hjemsendt efter en lærer onsdag er blevet konstateret smittet med Covid-19. Arkivfoto: Rita Vestergaard.
To klasser fra Osted Skole er hjemsendt efter en lærer onsdag er blevet konstateret smittet med Covid-19. Arkivfoto: Rita Vestergaard.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lærer på Osted Skole smittet med COVID-19: To klasser er sendt hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lærer på Osted Skole smittet med COVID-19: To klasser er sendt hjem
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 02. september 2020 kl. 14:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Osted: En lærer på Osted Skole er onsdag blevet konstateret smittet med COVID-19, og det har fået Lejre Kommune til at hjemsende to af skolens klasser. Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

Ifølge kommunen har Læreren har ikke haft symptomer, men derfor kan der alligevel være risiko for smitte. Læreren har siden i mandags undervist i to klasser, som nu hjemsendt og skal fjernundervises fra i morgen.

- Det er det første tilfælde af COVID-19 på en skole i Lejre Kommune. Men vi har naturligvis forberedt os på, at situationen kunne opstå. Vi har her til formiddag iværksat vores beredskabsplan, og vi følger nøje myndighedernes retningslinjer og anbefalinger. Samtidig er skoleledelsen i tæt dialog med de børn og forældre, som er påvirket af situationen, siger borgmester Carsten Rasmussen (S).

De hjemsendte klasser er en 6.-klasse og en 9.-klasse. Eleverne skal nu hver testes to gange og må vende tilbage til skolen efter den første test, som ikke viser tegn på smitte.

De kolleger, der har været i nær kontakt med den smittede lærer, er også sendt hjem til test.

Skoleledelsen har underrettet forældrene til børn i de berørte klasser og på resten af Osted Skole.

Der vil nu blive sat ind med ekstra rengøring på skolen. Og som Sundhedsstyrelsen anbefaler, får skolen i morgen besøg af kommunens sundhedstjeneste.

Tip os


mcred@sn.dk

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk