25. september 2020
Kurt og Terne i Gl. Tølløse er gået sammen med Foreningen Strøgkunst om om arrangementet ?Kunst i den skønneste have?. Privatfoto.
Kurt og Terne i Gl. Tølløse er gået sammen med Foreningen Strøgkunst om om arrangementet ?Kunst i den skønneste have?. Privatfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kunst i Tølløses skønneste have

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kunst i Tølløses skønneste have
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 07. august 2020 kl. 18:11
Af Holger Vincents

Gl. Tølløse: I den kommende weekend lørdag den 8. og søndag den 9. august - begge dage kl. 11-17 - er der igen mulighed for at gå på opdagelse i Kurt og Ternes have i Gl. Tølløse.

På adressen Møllegårdsvej 8 kan man traditionen tro nyde blomsterne i Tølløse-parrets frodige bede og samtidig smage på Ternes hjemmebag. I år vil de naturskønne omgivelser desuden danne bagtæppe for en række lokale kunstneres værker. Det skyldes, at Kurt og Terne i år har indledt et samarbejde med Foreningen Strøgkunst. Årets arrangement, der har gratis entré, er derfor blevet døbt 'Kunst i den skønneste have'.

- Normalt holder vi åben have, hvor vi sælger kaffe, kage og planter, men så var det, Pia Løve fra Foreningen Strøgkunst henvendte sig med en vild idé: At der skulle udstilles kunst i haven, fortæller Terne Nielsen, der forventer, at årets særlige udgave af åben have vil tiltrække et bredt publikum.

- Jeg tror, både der kommer nogle på grund af haven, mens andre gerne vil se kunsten, vurderer den kvindelige halvdel af det haveglade par.

I 2016 kårede TV2 Øst Kurt og Ternes livstykke til 'Den Skønneste Have'.

Tip os


mcred@sn.dk

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk