17. juni 2021
Torsdag morgen stod kunderne i kø for at starte dagen med en indkøbstur i Gevninges nye REMA 1000. Foto: Holger Vincents.
gallery icon

Se billedserie

Torsdag morgen stod kunderne i kø for at starte dagen med en indkøbstur i Gevninges nye REMA 1000. Foto: Holger Vincents.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kunder i kø til REMA-åbning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kunder i kø til REMA-åbning
Opdateret 12. november 2020 kl. 10:52
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 12. november 2020 kl. 10:15
Af Holger Vincents

Gevninge: Den røde løber var rullet ud, og de første kunder stod klar med indkøbsvognene før klokken 8 torsdag morgen, hvor den nye REMA 1000 i Gevninge slog dørene op til butikkens første åbningsdag.

Få sekunder inden de første handlende myldrede ind, havde butikschef Danny Munck Linck og Lejres borgmester Carsten Rasmussen (S) i fællesskab fornøjelsen af at klippe snoren til den nye dagligvareforretning, der har fået plads på Gevninge Vestvej 3.

- Der er ingen grund til at stresse, for vi har masser af tilbud, og hold gerne lidt afstand så vi bliver glade alle sammen. Velkommen endnu en gang, lød det fra Danny Munck Linck til de fremmødte på forretningens parkeringsplads, inden saksen blev fundet frem.

Gevninges nye REMA 1000 er på 1200 kvadratmeter fordelt på 800 kvadratmeter butik og 400 kvadratmeter lager.

- Der er ingen tvivl om, at det er et løft for området, at der nu også ligger en REMA 1000 her, understregede Carsten Rasmussen i sin åbningstale.

- Jeg har fået lov til at smugkigge og jeg kan sige, at den også ser attraktiv ud indvendig, fortsatte borgmesteren.

En af de første til at putte varer i indkøbsvognen torsdag morgen i Gevninge havde taget turen hele vejen fra Sæby for at deltage i åbningsfesten.

- Jeg har en svigerdatter, der netop er kommet til skade med sin akillessene, så hun kan ikke handle ind i øjeblikket. Så måtte svigermor træde til, fortæller Inge Rønne, der på forhånd havde sat flere ting på huskesedlen.

- Der er boller på tilbud til otte kroner, og så skal jeg også have fars til den lille familie, lød det fra folkepensionisten.

Tip os


mcred@sn.dk

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk