17. juni 2021
Det Konservative Folkeparti i Lejre har netop offentliggjort partiets otte kandidater til efterårets kommunalvalg. Bjarke Therkildsen var fraværende, da kandidatfotoet skulle tages. Foto: Det Konservative Folkeparti i Lejre.
Det Konservative Folkeparti i Lejre har netop offentliggjort partiets otte kandidater til efterårets kommunalvalg. Bjarke Therkildsen var fraværende, da kandidatfotoet skulle tages. Foto: Det Konservative Folkeparti i Lejre.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Konservative kandidater klar til kommunalvalget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Konservative kandidater klar til kommunalvalget
Opdateret 31. maj 2021 kl. 10:35
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 31. maj 2021 kl. 09:41

Lejre Kommune: Det Konservative Folkeparti har netop sat navne på partiets kandidater til efterårets kommunalvalg.

Nuværende gruppeformand i Kommunalbestyrelsen Grethe Nørtoft Saabye er igen valgt som partiets spids- og borgmesterkandidat. Hun stiller sig dermed i front for et hold på i alt otte kandidater.

Det oplyser partiet i en pressemeddelelse.

- Jeg er meget glad for, at vi har samlet et stærkt konservativt hold, som er klar til at trække i arbejdstøjet, til det kommende kommunalvalg. Der er både erfarende kræfter og nye, talentfulde kandidater, som har en bred erfaring og viden samt et fælles ønske om at gøre en god og grøn kommune, der både oplever øget beskæftigelse og tilflytning, endnu bedre, siger borgmesterkandidat Grethe Nørtoft Saabye.

Det var på sidste uges generalforsamling i Domus Felix i Lejre, at den lokale partiforenings medlemmer formelt udpegede kandidaterne til kommunalvalget tirsdag den 16. november 2021.

Medlemmerne nikkede til bestyrelsens indstilling af Grethe Nørtoft Saabye som partiets borgmesterkandidat, ligesom der blev givet grønt lys til de øvrige ansigter på partiets liste, som har sideordnet opstilling.

Kandidaterne er:
2. Bjørn Lykke Sørensen, Pens. Officer, Lejre - I Kommunalbestyrelsen 2010-13 og 2018-21

3. Birgitte Schytte, Sygeplejerske og klinisk specialist, Kr. Saaby -også opstillet og nr. 5 på listen til regionrådsvalget 2021 i Region Sjælland.

4. Ida Dyhr, Selvstændig inden for Search og rekruttering, Vester Saaby

5. Rune Nymann, Senior grafisk designer, Lejre

6 Jesper Fischer, IT-konsulent og partner, Hvalsø.

7. Bjarke Therkildsen, sektionsleder/major i Hæren, Kr. Hyllinge

8. Henrik Svanholm, Direktør, Lejre

Jan Hovmand, formand for Det Konservative Folkeparti i Lejre, mener, at partiets har præsenteret et alsidigt hold.

- Vi præsenterer en attraktiv liste med en stærk og erfaren Borgmesterkandidat i spidsen for et hold der indeholder fornyelse, en god blanding af mænd og kvinder, ældre og yngre både med hensyn til alder og erfaring. Vi vil søge det brede samarbejde og være borgerlige stemmer, der arbejder "For dig og for Lejre". Konservative vil supplere listen med flere kandidater, når de endelige aftaler er på plads, siger han.

I pressemeddelelsen skriver partiet, at man går til valg på, at det skal være muligt at leve det gode liv fra vugge til alderdom i Lejre Kommune, ligesom der er brug for at sikre en udvikling med fokus på bæredygtighed, nærhed og et stærkt lokalt erhvervsliv. Partiet har netop valgt sine otte kandidater til kommunalvalget i Lejre Kommune.

Tip os


mcred@sn.dk

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk