27. maj 2020
Lejres politikere stiller igen op til Stafet for Livet Borrvejle. Denne gang er Venstres Line Holm Jacobsen (i midten med solbrillerne) holdkaptajn. Arkivfoto: Holger Vincents.
Lejres politikere stiller igen op til Stafet for Livet Borrvejle. Denne gang er Venstres Line Holm Jacobsen (i midten med solbrillerne) holdkaptajn. Arkivfoto: Holger Vincents.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kommunalpolitikere fornyr opbakning til stafet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kommunalpolitikere fornyr opbakning til stafet
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 01. april 2020 kl. 10:25
Af Holger Vincents
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Borrevejle: Når starten går til dette års udgave af Stafet for Livet Borrevejle lørdag den 22. august på Lindenborg Efterskole, bliver det akkurat som i 2019 med deltagelse af Lejres politikere.

Det fortæller Venstres Line Holm Jacobsen, der for kort tid siden påtog sig opgaven med at sikre opbakningen fra kollegerne i Kommunalbestyrelsen.

- Der er ingen, der kan sige nej til at bidrage til at formindske udbredelsen af kræft, så da Torkil (W. Jørgensen, formand for Stafet for Livet Borrevejle red.) spurgte, sagde jeg selvfølgelig ja, fortæller kommunalbestyrelsesmedlemmet.

Ambitiøs holdkaptajn
Hun overtager dermed rollen som holdkaptajn på politikernes stafet-hold fra De Konservatives Grethe Nørtoft Saabye, der i øjeblikket er på orlov fra Kommunalbestyrelsen.

- Nu har jeg grebet bolden, og så er mit håb, vi får skabt en fast tradition og ikke mindst får endnu flere med fra KB-gruppen, lyder ambitionen fra Line Holm Jacobsen med henvisning til sidste års stafet.

Borgmester stiller til start
Her havde omkring en tredjedel af medlemmerne valgt at snøre gummiskoene og gå en tur i den gode sags tjeneste. Én af dem, der allerede nu lover igen at stille til start, er Lejres borgmester.

- Udover de mange penge, der bliver samlet ind, er det gode ved stafetten, at der er en fin balance mellem det alvorlige tema, og så det fantastiske fællesskab og den gode stemning, man oplever undervejs, forklarer Carsten Rasmussen (S).

Gode snakke undervejs
Line Holm Jacobsen er enig med borgmesteren i, at der opstår en særlig samhørighed i løbet af stafettens 24 timer, samtidig med at der undervejs er rig lejlighed til at få rørt sig.

- Jeg går selv fem til ti kilometer med min hund hver dag, så jeg synes, det er dejligt at bevæge sig. Og under stafetten får man netop bevæget sig en masse, samtidig med at man får en masse gode snakke med alle dem, man støder ind i undervejs, siger hun.

Stafet for Livet Borrevejle er desuden en kærkommen lejlighed til at styrke de sociale bånd internt i Kommunalbestyrelsen, lyder det fra holdkaptajnen.

- Det er rigtig hyggeligt, at vi kan gøre noget sammen som politikere, hvor vi møder hinanden på en anden måde. Vi har netop været nødt til at aflyse et seminar - blandt andet på grund af corona - så derfor er det rigtig fint, at vi kan hygge os med hinanden under stafetten og samtidig gøre en god gerning, sige hun.

Tip os


mcred@sn.dk

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk