16. maj 2021
Den kendte krimiforfatter Anna Grue lægger vejen forbi Biblioteket på Lejre Station til en snak om sit forfatterskab. Foto: Lejre Bibliotek & Arkiv.
Den kendte krimiforfatter Anna Grue lægger vejen forbi Biblioteket på Lejre Station til en snak om sit forfatterskab. Foto: Lejre Bibliotek & Arkiv.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kom helt tæt på krimiforfatter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kom helt tæt på krimiforfatter
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 21. april 2021 kl. 14:15

Lejre: Krimilæseklubben og Lejre Bibliotek & Arkiv giver nu lokale fans mulighed for at komme helt tæt på krimiforfatteren Anna Grue.

Det sker onsdag den 28. april klokken 19 på Biblioteket på Lejre Station, hvor forfatteren i samtale med kulturkonsulent Kari Haugan Engberg giver et indblik i sit forfatterskab.

Anna Grue debuterede i 2005 og er forfatter til en lang række bøger - fra noveller over forskellige romaner til hele to krimiserier. Den mest kendte er serien om den skaldede detektiv, Dan Sommerdahl, som er oversat til flere sprog og danner grundlag for TV2's frit bearbejdede tv-version. Nyeste skud på stammen er den humoristiske hyggekrimi Mysteriet i Genbrugsen om efterlønneren Anne-Maj Mortensen, der opklarer mord i Nykøbing S.

Bind to med titlen Døden i kurbadet udkommer i maj og foregår i Høve.

Der sælges få billetter med coronaafstand til dem, der vil opleve det live. Arrangementet streames via Facebook på: Lejre Bibliotek & Arkiv. Se mere på lejrebib.dk.

Tip os


mcred@sn.dk

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk