6. juli 2020
Enhver krise er en mulighed. Den greb de hos AL Rør & Stål i Glim, hvor de nu sprøjter mobile vaskestationer afsted til skoler, institutioner og arbejdspladser.
gallery icon

Se billedserie

Enhver krise er en mulighed. Den greb de hos AL Rør & Stål i Glim, hvor de nu sprøjter mobile vaskestationer afsted til skoler, institutioner og arbejdspladser.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kø ved håndvaskene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kø ved håndvaskene
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 30. april 2020 kl. 06:41
Af Tomas Skov
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Glim: Da Mette Frederiksen meldte ud på det pressemøde, at så mange institutioner skulle åbne op, så tænkte vi med det samme: 'Der er jo slet ikke håndvaske nok', fortæller indehaveren af AL Rør & Stål i Glim, Anders Lykke.

Travl påske
Inden påsken var overstået var den første prototype sat op og solgt til en lokal institution, og inden for den første uge derefter havde den lille virksomhed afsat 100 eksemplarer af de nye vaskestationer til vuggestuer, børnehaver, skoler og arbejdspladser.

- Vi tror på, at god håndhygiejne ikke er et midlertidigt fænomen, og vi laver langtidsholdbare, flytbare vaskestationer, der kan blive hængende i 15 år, fortsætter smeden.

Leger med de store
Snart blev det 12 mand store smede- og VVS-firma kontaktet af den franske byggevare-gigant Saint Gobain, som AL Rør & Stål herefter indgik eksklusivaftale med.

- De markedsfører os vildt i øjeblikket. Nu får vi forespørgsler i rå mængder, og bliver kontaktet af de andre store VVS-grossister. Vi er flyttet ud af vores lille værksted og over i en lagerhal, hvor vi kan samle vaskestationerne - og hvis det fortsætter sådan her, så skal vi have ansat nogle flere, siger Anders Lykke.

Tip os


mcred@sn.dk

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk