20. oktober 2019
Fighterne og alle stafettens øvrige deltagere går i den kommende weekend til fordel for Kræftens Bekæmpelse.
Fighterne og alle stafettens øvrige deltagere går i den kommende weekend til fordel for Kræftens Bekæmpelse.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Klar, parat, start

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klar, parat, start
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 11. juni 2019 kl. 12:41
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tølløse: I den kommende weekend lørdag den 15. juni til søndag den 16. juni vil Tølløse igen give genlyd af samhørighed og motion i den gode sags tjeneste, når det igen er tid til Stafet for Livet Tølløse.

Lørdag klokken 11.00 går starten, og i de følgende 24 timer har alle mulighed for at være en del af denne festlige begivenhed, der hylder livet og fællesskabet.

Nogle er med i alle 24 timer, andre kommer forbi i kortere tid. Nogle løber næsten 100 omgange, andre går nogle få. Nogle kommer forbi og bakker op på selve dagen, andre er allerede nu i gang med at forberede begivenheden. Men alle lever op til det vigtigste: de er med.

Tilløbet til stafetten
Det lange tilløb begyndte, så snart stafetten sidste år var forbi. Der blev indgået aftale om igen at låne Tølløse Privat- og Efterskoles grønne områder, ligesom der blev afholdt evalueringsmøde, hvor deltagernes tilbagemeldinger omkring stafetten blev gennemgået med henblik på at gøre den kommende stafet endnu bedre.

Lige nu er de forskellige grupper, som skal sørge for både forberedelse og gennemførelse af stafetten i fuld gang med de sidste detaljer i planlægningen af deres områder - fra logistik, over underholdning til mad og drikke til alle de hold, som Holdgruppen får startet op. Det er et stort - men givende - arbejde, og i år er der i alt knap 30 frivillige fordelt i de 9 planlægningsgrupper.

13 hold deltager
Til Stafet for Livet Tølløse 2019 deltager 13 hold. Et hold kan både være en virksomhed, en skole, en sportsklub, en forening eller et familiehold - alle typer af hold er allerede repræsenteret på stafetten, og flere er velkomne. Alle kan deltage - både i løb og gang.

Æresgæster
Fighterne er stafettens æresgæster. Fighterne kender kræftsygdommen på første hånd, det er nemlig de personer, som har eller har haft kræft. Som stafettens æresgæster er arrangementet gratis for Fighterne. Iført de gule Fighter t-shirts er de meget synlige på stafetten og bidrager således til at nedbryde det tabu, som kræftsygdommen er omgivet af.

Tidligere Fightere på stafetten har været meget taknemmelige over at deltage i denne begivenhed, og hvis du har lyst til at deltage som Fighter på Stafet For Livet i Tølløse, så kan du enten tilmelde dig på hjemmesiden.

Sponsorer er afgørende
Stafetten er udelukkende baseret på frivillig arbejdskraft og sponsorers velvillighed. Således arbejder flere af planlægningsgrupperne med at finde sponsorer inden for deres eget arbejdsområde - Logistikgruppen, Madgruppen og ikke mindst Sponsorgruppen.

Der skal findes sponsorer til alt - lige fra de store ting som scene og telte - til det sand, som skal i lysposerne til den store lysceremoni om aftenen samt kartofler, kød og drikkevarer, som sælges til deltagerne. Et af de store tilløbsstykker er det amerikanske lotteri og auktionen, hvor alle de gaver, som er sponsoreret af butikker i Holbæk og Tølløse er blevet udloddet, og det genererer hvert år et overskud på knap 15.000 kroner.

Jo flere sponsorer - jo større overskud. Al overskud går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning og patientstøtte.

Følg stafetten
Stafettens hjemmeside er åben på adressen www.stafetforlivet.dk/stafet/toelloese - og her vil man kunne følge udviklingen i både hold og deltagerantal, ligesom flere og flere praktiske oplysninger vil dukke op hen ad vejen.

Du kan også få indtryk af, hvad stafetten går ud på ved at se film på Youtube .

Søg på "Stafet For Livet Tølløse 2016" (og 2017).

Like os på facebook

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk